Lylo'nun ifşasına bakanlara geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Tamamen piyasadan kaldırılsın insanları korkutalımda silsinler diye söylenmiş bir laf sadece eğer dedikleri gibi bi adli işlem başlatıldıysa sadece paylaşan kişiye uygulanır suç daha öncelerden bir kızın ifşası için aynı şey söylenmişti aslısı yok yani korkmayın :D

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Girip bakmıştım bu gün tekrar bakayım dedim link e tıkladım videolar kaldırılmış kaldırılan video yu ve tıkladığım linkten beni nasıl bulabilirler ki :D üstelik piyasa da 1 tane link yok bir sürü var.

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hemen siliyorum nasıl korktum biliyormusun HAPİSE GİRMEK İSTEMİYORUM LYLO LÜTFEN !

vay be 7 sene olmuş
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Postu biraz ciddi anlatmışsın. Ciddiye alanlar olabilir :D arkadaşlar paylaşmayıp redditten yandexten izleyip kapatıp paylaşmadığınız sürece adınız geçmez
bu arada amele yanığı vardı sanki ? :D

╰☆☆ ☆☆╮JUSTTEK ╰☆☆ ☆☆╮
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İzeldim anasını satim o ne la

Arkadaşlar sadece söyliceyim bu Yalan hepsi fotomontaj Yemin ederim baktım tenıne tobe tobe aynı deyil lan biri beyaz biri normal ten siyah

sıçım ama izlecekler olursa özelden atarım ama verdiyim linkten kayıt olmasınlar !!!!

giphy.gif

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Neredeyse milyon kişiye ulaşan videoda sadece videoyu paylaşan kişi hakkında hukuki işlem başlatabilir izleyenlerde sıkıntı yok hem zaten o kadar kişiye de hukuki işlem başlatmak baya bi yıl sürer bence :D

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Hiç birşey yapamazlar :D kendisi suçlu çekip atmasaydı millete

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Saçma sapan konuşup minik kitleyi korkutmak amacı ile yapılmış bir konuşma. Bu kızı da bir defa izlemedim Lylo denen kızı da bir defa izlemedim. Sadece video sitelerinde editleri denk geliyor oradan görüyorum. Kukuletası dizlerine inmiş esmerimsi hanımefendi de gitmiş arkadaşının bedenini savunuyor. Bunlar ukala, belirli yaş kitlesini onların yetebildiği beyin hücreleri ile kendilerine çekmekten başka bir şey bilmeyen, elin hurdasıyla galeriye giren kişiler.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Saçma sapan konuşup minik kitleyi korkutmak amacı ile yapılmış bir konuşma. Bu kızı da bir defa izlemedim Lylo denen kızı da bir defa izlemedim. Sadece video sitelerinde editleri denk geliyor oradan görüyorum. Kukuletası dizlerine inmiş esmerimsi hanımefendi de gitmiş arkadaşının bedenini savunuyor. Bunlar ukala, belirli yaş kitlesini onların yetebildiği beyin hücreleri ile kendilerine çekmekten başka bir şey bilmeyen, elin hurdasıyla galeriye giren kişiler.
Ben burayi okuyana kadar hic duymamistim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...