MAC ile Windows arasındaki farklardan bahsedermisiniz (Öğrenci evi için)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
MAC ile Windows arasında ne fark var yani biliyoruz ki MAC bir kademe daha resmi ve ağır görünüyor. Fakat bildiğimiz kadar MAC işletim sistemlerinde oyun oynama olasılığımız pek olmuyor diye biliyorum. Mesela orjin çıkışı MAC yazılımı olmayan standart bir laptopa MAC işletim sistemi kurarsak ne olur birkaç bilgilendirme yaparsanız sevinirim ve ayrıca MAC almak ne kadar mantıklı.. şimdiden teşşekkürler..

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Buyur reis aradığın bütün cevaplar var :)

Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Eyvallah canımsın çok sağol bi bakınayım :))

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
MAC ile Windows arasında ne fark var yani biliyoruz ki MAC bir kademe daha resmi ve ağır görünüyor. Fakat bildiğimiz kadar MAC işletim sistemlerinde oyun oynama olasılığımız pek olmuyor diye biliyorum. Mesela orjin çıkışı MAC yazılımı olmayan standart bir laptopa MAC işletim sistemi kurarsak ne olur birkaç bilgilendirme yaparsanız sevinirim ve ayrıca MAC almak ne kadar mantıklı.. şimdiden teşşekkürler..
render sistemleri çok hızlı çalışıyor örneğin bir renderi windows da 1 saate yapabiliyorsan mac de 25 30 dkye çıkarabiliyorsun bunun gibi bir çok olanağı var

Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
render sistemleri çok hızlı çalışıyor örneğin bir renderi windows da 1 saate yapabiliyorsan mac de 25 30 dkye çıkarabiliyorsun bunun gibi bir çok olanağı var
Kısaca MAC oyun değil işlem bilgisayarı denilebilir Video düzen vb, Foto düzen vb işletim bilgisayarı ofis ayrıca düzen kısaca Şarkı,Görsel,Video tarzı işlemler için var diyebiliriz.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kısaca MAC oyun değil işlem bilgisayarı denilebilir Video düzen vb, Foto düzen vb işletim bilgisayarı ofis ayrıca düzen kısaca Şarkı,Görsel,Video tarzı işlemler için var diyebiliriz.
Aynen öyle win ise sadece oyun falan tabi oyun üstüne diyim daha iyi olur. Macden daha az rander shop ws yaparsın. Tasarımcı isen mac al

Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Aynen öyle win ise sadece oyun falan tabi oyun üstüne diyim daha iyi olur. Macden daha az rander shop ws yaparsın. Tasarımcı isen mac al
Düşüncelerim var Tasarım ve Şarkı altyapısı veya kayıt tarzında şeylerde MAC daha çok iş görüyor fakat iş görsede fiyatları dudak uçuklatıyor işte.. :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
windowsa sanal bilgisayar kurup Mac çalıştırırsın yine bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
mac çalışma için iş yerleri için idare ediyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
oyun falan oynuyorsan güzel bir performans alamazsın windows en iyisi dostum

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Mac o kadar iyi değil kasabiliyor çoğunlukla ofis pc si

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kardeş ben sana tek birşey diyeceğim mac alma yada ne bilim kullanma

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
windowsa sanal bilgisayar kurup Mac çalıştırırsın yine bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...