Onaylı Üye
ciddi misin ss atsana ben çıktığındna beri kulllanıyorum bişey olmadıben ban yedim
ciddi misin ss atsana ben çıktığındna beri kulllanıyorum bişey olmadıben ban yedim
İstersen boş algı yaratmaya devam etmeben ban yedim
Yok rengini mor yaptıgın zaman moru algılayıp aniden ateş ediyor hile oyun için ayarlardan yapıcaksın mor ana rengi seçerekdüşman rengini mor yapın derken? wallhach demi var içinde
dostum birde rakipleri görebilsek güzel olmazmıydı wallhack ekleyebilir misin?İstersen boş algı yaratmaya devam etme![]()
bende de pek işe yaramadı sanki bazen ateş etmiyor bazen hiç vurmuyorbende çok işe yaramadı
Programı açtığın gibi kim seni reportlayacak ? cinler mi ?Programı açtığım gibi ekranda hileden dolayı reportlandın ve banlandın yazdı 1 saniye bile sürmedi ban yemem XDD
Vanguard abim kapıyı çaldıProgramı açtığın gibi kim seni reportlayacak ? cinler mi ?
bence bir şeyi yanlş yaptın ben dün bütün gün boyunca oynadım hile cok etkili değil ama ban yemiş de deilimProgramı açtığım gibi ekranda hileden dolayı reportlandın ve banlandın yazdı 1 saniye bile sürmedi ban yemem XDD