Biz de bu yüzden açıyoruz ya zaten.Arkadaşım adam gibi oynarsan eğer elin alışır mocroya gerek kalmaz az önce yaptığınız hile yüzünden öldüm . Adam maşallah uçarak kafa atıyor!
Biz de bu yüzden açıyoruz ya zaten.Arkadaşım adam gibi oynarsan eğer elin alışır mocroya gerek kalmaz az önce yaptığınız hile yüzünden öldüm . Adam maşallah uçarak kafa atıyor!
aslında macro ile no recoil mümkün ama macro programı harici olmak zorunda yoksa mouse macroları no recoil gibi bir durum söz konusu değildir.
tek yapabileceğin bloody mouse un var ise crackleyip benim gibi m4 mini14 ve sks gibi silahlar seri atar dieğr türlü sekmeme hiledeki gibi olmaz mesafe etkilenmesi olur nasıl holosight da daha rahat yakından sektirmeden vurabiliyor ve uzaktan birkaç mermin sekiyorsa aynı şekilde macro ile yapman zor![]()
eğer böyle bi çözüm varsa ve biliyorsan paylaşırsan çok sevinirimaslında macro ile no recoil mümkün ama macro programı harici olmak zorunda yoksa mouse macroları no recoil gibi bir durum söz konusu değildir.
https://memoryhackers.org/konular/pubg-lite-anti-recoil-v2-07-06-2019.75043/page-7#post-1017000 mevcut.eğer böyle bi çözüm varsa ve biliyorsan paylaşırsan çok sevinirim