Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
emaildeki eklerdeki dosyaları indirip açıp kurmadıysan sorun olmaz.baska bir siteye de yönlendirilmediysen sorun olmaz.asla o şekilde gelen emailleri açma dosya eklerini indirme resim dahi olsa.resim dosyaları içine crypto virüs malware trojan sıkıştırıyorlar.Hiç bir websitesi üzerinden flash activex çalıştırma,sahte login sayfalarınada asla girme bilgilerini asla,özelden bana ulaş pc korunma yollarını sana bir bir anlatayım.saygılarımla.
Yapmayin arkadaslar. Her gelen mail virus degildir. O yuzden acikdigi an yayilan sistemlerde busekilde islemiyor zaten. Tiklamadiysan bosa ugrasma dostum gunde en az yirmi mail aliyorum bu sekilde hepsini kafaya takacak olsaydim gunde en az on defa format atmam vs gerekirdi rahat ol sil gec
Virüs dediğiniz ama aslında 3. part programlar da vardır. En basiti şöyle söylemek gerekir, virüs size zarar verir, ama 3. parti yazılım bilgisayarınızda olur siz farkına varmazsınız bütün her şeyinizi yapımcıya sızdırır. format en garantisidir.
malware ile taratmanı öneriririm birde görev yöneticisinde çalışan aygıtları izle değişik bir isimde çalışan birşey varsa virüs olabilir ama maili sadece açıp hiçbirşeye tıklamadıysan zannetmiyorum ama tedbiri elden bırakma derim