Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 Years Scripter
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba bu konuda script kullanan arkadaşların main hesaplarını ban yemekten nasıl koruyabileceğini anlatıcam. Mevzu aslında çok basit. Bilgisayarında 2 Disk sürücüsü olur eğer yok ise internetten "Disk Bölme" yi öğrenip bir adet daha disk oluşturabilirsiniz.
1.PNG
Ben C ve E kısımlarını kullanıyorum. Hem C Sürücüsünde hem de E Sürücüsünde League Of Legends yüklü. Bildiğiniz gibi oyunun Anti-Cheat sistemi yükelenme ekranında %40'larda devreye girip oyunun yüklü olduğu dizindeki klasörlerin tamamını tarıyor. Scripti C sürücüsüne yüklediği Lol'ü açtığım zaman kullanıyorum ve C sürücüsüne yüklediğim lolde ASLA VE KESİNLİKLE MAIN HESABIMA Giriş yapmıyorum. Sadece E sürücüsünden main hesabıma giriyorum. Bu sayede main hesabınızı ban yemekten koruyabilirsiniz. İyi forumlar :)
(Bir teşekkürü çok görmezseniz <3)

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
nasıl yani bro hem c ye hem e ye atsak e den oyuna girsek yemiyoz mu ban :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
güzel açıklama denenebilir

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
aga biri bi anlatsın biz cahil adamız anlayamadık yahu bi anlatın nasıl yapcaz :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
farklı bir bakış açısı denemekte fayda var

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
mesela e ye kurduk yeniden oyunu e ye inject ettim scripti sonra main hesabıma e'den giriş yapıp scripti açtığımda ban yemiyo muyum

6 Years Scripter
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
mesela e ye kurduk yeniden oyunu e ye inject ettim scripti sonra main hesabıma e'den giriş yapıp scripti açtığımda ban yemiyo muyum
Dostum oyunu E'ye kurdun diyelim ve scripti E'ye inject ettin. E'ye kurduğun lole asla main hesabınla girmeyeceksin yan hesabınla giriceksin sadece

FENERBAHÇE
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
şeytani bir düşünce
denemekte fayda var

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Şuana kadar hep bu şekilde kullandım EB'de de aynı şekildeydi L#'da da aynı şekilde kullandım ve bir sorunla karşılaşmadım
Eyw kankam bende öyle deneyeyim bakalım sonuçlar nasıl olacak kullandığın programlar hangileri script mi kullandın lvl bot mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...