- Konuyu başlatan
-
Lvl bot çok kısa bi süre kullandım. EB'nin yaygın olduğu dönemlerde 2 ay bi süreçle de eb kullanmıştım ama o zaman yan hesap açmamıştım mainden gitmiştim hepEyw kankam bende öyle deneyeyim bakalım sonuçlar nasıl olacak kullandığın programlar hangileri script mi kullandın lvl bot mu ?
anladım hala geçerli mi peki script kullansam sorun olur mu ?Lvl bot çok kısa bi süre kullandım. EB'nin yaygın olduğu dönemlerde 2 ay bi süreçle de eb kullanmıştım ama o zaman yan hesap açmamıştım mainden gitmiştim hep
dediğim gibi kullanırsan sorun yaşamazsın ama main hesabında kullanma emeklerine yazık olmasınanladım hala geçerli mi peki script kullansam sorun olur mu ?
main hesapta kullanmam zaten sadece öyle hesap açıp bakıcam merak ettim bu hiileciler neler yapıyor ama hep hani dosyalardan lol görür falan diye şimdi deneyebileceğimdediğim gibi kullanırsan sorun yaşamazsın ama main hesabında kullanma emeklerine yazık olmasın
bende bir tane disk var nasıl c e yapıcamBunu bayadır kullanıyorduk bölmeden yerel dis C ve E ye ayrı kur yeter .
bilmeyen arkadaşlar için ışık olsunBunu bayadır kullanıyorduk bölmeden yerel dis C ve E ye ayrı kur yeter .
İnternetten "disk bölme"yi araştır dostumbende bir tane disk var nasıl c e yapıcam
deep freeze'de etkili bir taktik tabidediyin gibi hem deep freez yüklü hemde bu dediyin takti var bende
kanka konuyu oku korunma sadeceoyuna girsek yemiyoz mu ban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?