hocam peki injekte edilmiş lol dosyası ile ben main hesabıma girdim ama scripti kullanmadım , yine de ban yeme ihtimali var mı main hesabımın ? emin misinizDostum oyunu E'ye kurdun diyelim ve scripti E'ye inject ettin. E'ye kurduğun lole asla main hesabınla girmeyeceksin yan hesabınla giriceksin sadece
lolu açınca bi hesaba gir sonra sağ üste ayarlar simgesi var ona tıkla genel bölümünde tam onarım başlat var orasıtam onarım nasıl yapılıor bılmedımden soruyorum
kesınlıkle herkes BU SORUNUN cevabını beklıyorbu yöntemin pek işe yaricagını zannetmiyorum cunku lolde hileyi hangi hesaptan actıysan sadece o hesap kalıcı yasaklanıyor main hesabına geçiş yapıp hile kullanmassan sorun olmuyor önemli olan hileyi aktif etmemek main hesapta
yanı dioyrsunkı aynı ıstemcıden gıreıbılrsın farklı hesaplarla hılenı kullanabılrsnız ve hılesız sekılde main hesabına gırdın zamanda hıleo hesapda hıleyı kullanmadın surece ban yemezsın kısacası hıle kullandın hesapla ban yerr dogrumudur baskanHocam üzülerek sana katılmıyorum. 5 sezonun 4 sezonunda script kullandım. Script olmadan girdiğim hiçbir hesabım ban yemedi. Tabii ki bi önlem olarak alınabilir ama değişen bi şey olmaz. Korkmayın oyuncular sizi raporlamazsa riot dosyalarınıza bakıp banlamıyor sizi.
aynen öyle yapacaksıncahillime ver ama dıyellımkı c de kurulu suan aynı oyunu d ye nasıl kuracam hata vermezmi kurulum clientini tekrar çalıştıtırp d kurmu dıcez
Kardeşin main hesabını korumuş olacaksın bi hesapta dosyalarda oynanma var bir hesapta yok anladın mı?iyi tamamda . C deki lol le girdin o taranıyor. E deki lol le girincede o tarancak ne alaka yaptığın şey çok mantıksız geldı bana
Başarılı, denenir. Teşekkür ederim.Merhaba bu konuda script kullanan arkadaşların main hesaplarını ban yemekten nasıl koruyabileceğini anlatıcam. Mevzu aslında çok basit. Bilgisayarında 2 Disk sürücüsü olur eğer yok ise internetten "Disk Bölme" yi öğrenip bir adet daha disk oluşturabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 35408
Ben C ve E kısımlarını kullanıyorum. Hem C Sürücüsünde hem de E Sürücüsünde League Of Legends yüklü. Bildiğiniz gibi oyunun Anti-Cheat sistemi yükelenme ekranında %40'larda devreye girip oyunun yüklü olduğu dizindeki klasörlerin tamamını tarıyor. Scripti C sürücüsüne yüklediği Lol'ü açtığım zaman kullanıyorum ve C sürücüsüne yüklediğim lolde ASLA VE KESİNLİKLE MAIN HESABIMA Giriş yapmıyorum. Sadece E sürücüsünden main hesabıma giriyorum. Bu sayede main hesabınızı ban yemekten koruyabilirsiniz. İyi forumlar
(Bir teşekkürü çok görmezseniz <3)
Dostum senin oyunun şuan da HDD içerisinde ki C bölümündedir. Oyunu aynı şekilde bir de Bölünmüş olan diğer tarafa E/D vb... kuracaksın. İyi Oyunlar.aga biri bi anlatsın biz cahil adamız anlayamadık yahu bi anlatın nasıl yapcaz
Rica ederim yararlı olduysa ne mutlu bana dostumTeşekkürler kardeşim sayende main hesabım ban yemekten korunmuş olucak
Öyle sahten hangi hesapta açtiysan o riske giriyor diğeri girmiyobu yöntemin pek işe yaricagını zannetmiyorum cunku lolde hileyi hangi hesaptan actıysan sadece o hesap kalıcı yasaklanıyor main hesabına geçiş yapıp hile kullanmassan sorun olmuyor önemli olan hileyi aktif etmemek main hesapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?