500lv lik hesabımda 2 aydır oynuyorum hiç bi sıkıntı olamdı bellide ediyorum herşey full nerde
o kadarda değil abartma500lv lik hesabımda 2 aydır oynuyorum hiç bi sıkıntı olamdı bellide ediyorum herşey full nerdeyse
botted degil ya sc acsam ban yer miyim acaba bundan once wsreborndan hic ban yemedim sadece bottedden yedim bu wavede ki script ilede diaya kadar cikmistimMainde açma ne olur ne olmaz. Botted hesaplar ban yiyor. Botted hesaplara ağır ban dalgası var scriptten değil bottedtan yiyorsun zaten
Oynayacağın hesap botted değilse için rahat olsun
Yani botted değilse ban yemen için aşırı belli etmen lazım. Aşırı belli edip hakkında 3-4 tane ticket atıldımı handmade hesapta ban yer.botted degil ya sc acsam ban yer miyim acaba bundan once wsreborndan hic ban yemedim sadece bottedden yedim bu wavede ki script ilede diaya kadar cikmistim
hesabın kac level dostum soylersen cok yardımcı olursun veya kostum sayısı kacadc main config kullanıyorum script karakterlerini oynuyorum xerath falan alıyorum daha nasıl belli edebilirim bilmiyorum halen ban yemedim
kanka belli etmiyorum zaten evadeyi cok zor durumlarda aciyorum mesela oyun sonlarına dogru 5v5 fightlar olması lazim ki evade acayim onun harici sadece combo atiyor zoom hack var oyleYani botted değilse ban yemen için aşırı belli etmen lazım. Aşırı belli edip hakkında 3-4 tane ticket atıldımı handmade hesapta ban yer.
Ama handmade hesaplar report sistemi ile yemiyor. Rioterin incelemesi lazım
Ha evade açmıyorsan sıkıntı yok kankam. Handmade hesapta evade kapalı oynadığında kolay kolay ban yemezsin. Birde hangi sunucuda oynadığını bilmiyorum ama TR' de herkes script uzmanı olmuş. Bronz elodakiler bile scripti anlıyorlar. Eu West öyle değil. EU westte oynamayı tavsiye ederim herkesehesabın kac level dostum soylersen cok yardımcı olursun veya kostum sayısı kac
Post automatically merged:
kanka belli etmiyorum zaten evadeyi cok zor durumlarda aciyorum mesela oyun sonlarına dogru 5v5 fightlar olması lazim ki evade acayim onun harici sadece combo atiyor zoom hack var oyle
trde oynuyorum scriptle diaya kadar ciktim bir kac kisi script dedi ondada cok belli ettim kogmaw oynadım ona ragmen ban yemeden diaya ciktim ki ban yemiyordum mastere kasmaya baslamistim ban wave geldi hesap botted oldugu icin ban yedim ama yuksek level kostumlu hesapta nasıl isliyor isler bilmiyorumHa evade açmıyorsan sıkıntı yok kankam. Handmade hesapta evade kapalı oynadığında kolay kolay ban yemezsin. Birde hangi sunucuda oynadığını bilmiyorum ama TR' de herkes script uzmanı olmuş. Bronz elodakiler bile scripti anlıyorlar. Eu West öyle değil. EU westte oynamayı tavsiye ederim herkese
Yüksek level el ile kasılmış hesapta kolay kolay sıkıntı olmaz. Hele eu westte hiç problem değil. Katy diye eleman vardı senna ile challenger oldu.trde oynuyorum scriptle diaya kadar ciktim bir kac kisi script dedi ondada cok belli ettim kogmaw oynadım ona ragmen ban yemeden diaya ciktim ki ban yemiyordum mastere kasmaya baslamistim ban wave geldi hesap botted oldugu icin ban yedim ama yuksek level kostumlu hesapta nasıl isliyor isler bilmiyorum
tamam kral eger bu hesab gumus stuck kalırsa acacagim o zaman zaten ben scripti lee sinde kullanıyorum evade kapalı lee sin herhalde sıkıntı olmaz ? yardımın icin tesekkur ederimYüksek level el ile kasılmış hesapta kolay kolay sıkıntı olmaz. Hele eu westte hiç problem değil. Katy diye eleman vardı senna ile challenger oldu.
Scriptle senna oynayıp. Challengerda anca ban yedi eleman. Bir sürü ticket atıldı rioterlar inceledi anca banı yedi
ooooo lee sinde hiç sıkıntı olmaz. adc şampiyonlarında çok belli oluyor scriptte. yakıncılarda hiç belli olmuyor hele evade kapalı oynadınmı.tamam kral eger bu hesab gumus stuck kalırsa acacagim o zaman zaten ben scripti lee sinde kullanıyorum evade kapalı lee sin herhalde sıkıntı olmaz ? yardımın icin tesekkur ederim
tesekkur ederim hocam gercekten cok fazla yardımınız dokundu o zaman bana tatlı winler gelsin lee ile birlikte sizede iyi oyunlarooooo lee sinde hiç sıkıntı olmaz. adc şampiyonlarında çok belli oluyor scriptte. yakıncılarda hiç belli olmuyor hele evade kapalı oynadınmı.
kolay gelsin. bol winler hocam
Teşekkür ederim hocam. Bol winler. Hızlı hızlı lig kasarsınız umarım. kolay gelsintesekkur ederim hocam gercekten cok fazla yardımınız dokundu o zaman bana tatlı winler gelsin lee ile birlikte sizede iyi oyunlar