main hesapta ban yer miyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
500lv lik hesabımda 2 aydır oynuyorum hiç bi sıkıntı olamdı bellide ediyorum herşey full nerdeyse

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
main hesapta hile açmayın raporlandığınız an incelemede ne ile oyuna girdiğiniz arkada çalışan saçma sapan uygulamaları bile görür rito 1 ay sonra falan inceliyolar genelde yavaş ilerliyor direk yemezsiniz başka hesapta kullanın.
Post automatically merged:

500lv lik hesabımda 2 aydır oynuyorum hiç bi sıkıntı olamdı bellide ediyorum herşey full nerde
500lv lik hesabımda 2 aydır oynuyorum hiç bi sıkıntı olamdı bellide ediyorum herşey full nerdeyse
o kadarda değil abartma

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
sonuçta hile kardeşim adı üzerinde hile eğer replenirsen veya çok fazla belli edersen tabi ban yersin bu soru kadar başka soru görmedim hayatımda

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Legit oynarsan yemezsin eğer lig kasmak için oynucaksan hızlı bir şekilde elonu yükseltip salmanı öneririm uzun vadede ban yersin.

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Mainde açma ne olur ne olmaz. Botted hesaplar ban yiyor. Botted hesaplara ağır ban dalgası var scriptten değil bottedtan yiyorsun zaten
Oynayacağın hesap botted değilse için rahat olsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Mainde açma ne olur ne olmaz. Botted hesaplar ban yiyor. Botted hesaplara ağır ban dalgası var scriptten değil bottedtan yiyorsun zaten
Oynayacağın hesap botted değilse için rahat olsun
botted degil ya sc acsam ban yer miyim acaba bundan once wsreborndan hic ban yemedim sadece bottedden yedim bu wavede ki script ilede diaya kadar cikmistim

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
botted degil ya sc acsam ban yer miyim acaba bundan once wsreborndan hic ban yemedim sadece bottedden yedim bu wavede ki script ilede diaya kadar cikmistim
Yani botted değilse ban yemen için aşırı belli etmen lazım. Aşırı belli edip hakkında 3-4 tane ticket atıldımı handmade hesapta ban yer.
Ama handmade hesaplar report sistemi ile yemiyor. Rioterin incelemesi lazım

Süper Üye
2 HİZMET YILI
adc main config kullanıyorum script karakterlerini oynuyorum xerath falan alıyorum daha nasıl belli edebilirim bilmiyorum halen ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
adc main config kullanıyorum script karakterlerini oynuyorum xerath falan alıyorum daha nasıl belli edebilirim bilmiyorum halen ban yemedim
hesabın kac level dostum soylersen cok yardımcı olursun veya kostum sayısı kac

Yani botted değilse ban yemen için aşırı belli etmen lazım. Aşırı belli edip hakkında 3-4 tane ticket atıldımı handmade hesapta ban yer.
Ama handmade hesaplar report sistemi ile yemiyor. Rioterin incelemesi lazım
kanka belli etmiyorum zaten evadeyi cok zor durumlarda aciyorum mesela oyun sonlarına dogru 5v5 fightlar olması lazim ki evade acayim onun harici sadece combo atiyor zoom hack var oyle

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kesinlikle değişen bir şey olmaz. küçük hesaplara bakan hile koruma sistemi de aynı yüksek hesaplara bakan hile koruma sistemi de aynı...

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hesabın kac level dostum soylersen cok yardımcı olursun veya kostum sayısı kac

kanka belli etmiyorum zaten evadeyi cok zor durumlarda aciyorum mesela oyun sonlarına dogru 5v5 fightlar olması lazim ki evade acayim onun harici sadece combo atiyor zoom hack var oyle
Ha evade açmıyorsan sıkıntı yok kankam. Handmade hesapta evade kapalı oynadığında kolay kolay ban yemezsin. Birde hangi sunucuda oynadığını bilmiyorum ama TR' de herkes script uzmanı olmuş. Bronz elodakiler bile scripti anlıyorlar. Eu West öyle değil. EU westte oynamayı tavsiye ederim herkese

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ha evade açmıyorsan sıkıntı yok kankam. Handmade hesapta evade kapalı oynadığında kolay kolay ban yemezsin. Birde hangi sunucuda oynadığını bilmiyorum ama TR' de herkes script uzmanı olmuş. Bronz elodakiler bile scripti anlıyorlar. Eu West öyle değil. EU westte oynamayı tavsiye ederim herkese
trde oynuyorum scriptle diaya kadar ciktim bir kac kisi script dedi ondada cok belli ettim kogmaw oynadım ona ragmen ban yemeden diaya ciktim ki ban yemiyordum mastere kasmaya baslamistim ban wave geldi hesap botted oldugu icin ban yedim ama yuksek level kostumlu hesapta nasıl isliyor isler bilmiyorum

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
trde oynuyorum scriptle diaya kadar ciktim bir kac kisi script dedi ondada cok belli ettim kogmaw oynadım ona ragmen ban yemeden diaya ciktim ki ban yemiyordum mastere kasmaya baslamistim ban wave geldi hesap botted oldugu icin ban yedim ama yuksek level kostumlu hesapta nasıl isliyor isler bilmiyorum
Yüksek level el ile kasılmış hesapta kolay kolay sıkıntı olmaz. Hele eu westte hiç problem değil. Katy diye eleman vardı senna ile challenger oldu.
Scriptle senna oynayıp. Challengerda anca ban yedi eleman. Bir sürü ticket atıldı rioterlar inceledi anca banı yedi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yüksek level el ile kasılmış hesapta kolay kolay sıkıntı olmaz. Hele eu westte hiç problem değil. Katy diye eleman vardı senna ile challenger oldu.
Scriptle senna oynayıp. Challengerda anca ban yedi eleman. Bir sürü ticket atıldı rioterlar inceledi anca banı yedi
tamam kral eger bu hesab gumus stuck kalırsa acacagim o zaman zaten ben scripti lee sinde kullanıyorum evade kapalı lee sin herhalde sıkıntı olmaz ? yardımın icin tesekkur ederim

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
tamam kral eger bu hesab gumus stuck kalırsa acacagim o zaman zaten ben scripti lee sinde kullanıyorum evade kapalı lee sin herhalde sıkıntı olmaz ? yardımın icin tesekkur ederim
ooooo lee sinde hiç sıkıntı olmaz. adc şampiyonlarında çok belli oluyor scriptte. yakıncılarda hiç belli olmuyor hele evade kapalı oynadınmı.
kolay gelsin. bol winler hocam

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ooooo lee sinde hiç sıkıntı olmaz. adc şampiyonlarında çok belli oluyor scriptte. yakıncılarda hiç belli olmuyor hele evade kapalı oynadınmı.
kolay gelsin. bol winler hocam
tesekkur ederim hocam gercekten cok fazla yardımınız dokundu o zaman bana tatlı winler gelsin lee ile birlikte sizede iyi oyunlar

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
abi sonucta hile %100 bi yemem diyemessin adamlar bile diyor yapanlar ama dikkat çekmeden oynarsan kolay kolay yemessin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...