Main hesap'ta SC açmak mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar aranızda ben uzun zamandır ban yemiyorum ve kendi hesabımda oynuyorum diyen birileri var mı?
Şahsen ben 1 yıldır main'e girmiyorum çünkü elinde sonunda ban yiyeceğimi biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar aranızda ben uzun zamandır ban yemiyorum ve kendi hesabımda oynuyorum diyen birileri var mı?
Her hilede ban vardır main hesabında kullanmanı önermem sana kalmış bir durum ama en güzeli ortalama bi hesapta kullan. Sonra ban yersen pişman olma.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
yan hesaplardan 3 yıl oynasan ban yemezsin ama gider main hesapta açarsın 1 günde ban yersin bu da böyle bir şans işi, açmanı şahsen önermem main hesapta, bende aynı senin gibi düşünüp main hesabımda açtım banlandı main

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben çok uzun süredir "MAİN" hesabımda kullanıyorum hatta bazen çok bellide ediyorum fakat şimdiye kadar banwave yemedim hiç bana hiç denk gelmedi kullanıp kullanmamak sana kalmış ama Ban Kaçınılmazdır. :)

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bunun taktiği var sezon sonuna doğru ara sezonda farklı bir hesapta oynayacaksın ve sezon başlangıcından birkaç hafta sonra gireceksin main accountuna bu şekilde 2 senedir falan ban yok ben de şahsen yani main hesabım olmadığı için şuradan ban yok dedim geribildirim gelmiyor sattığım hesaplardan

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yan hesaplardan 3 yıl oynasan ban yemezsin ama gider main hesapta açarsın 1 günde ban yersin bu da böyle bir şans işi, açmanı şahsen önermem main hesapta, bende aynı senin gibi düşünüp main hesabımda açtım banlandı main
Üzücü olmuş usta :/ şu mesajdan sonra daha da düşünmem zaten :peepo:

za warudooo
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
270 level hesapta oynuıyorum ban falanda yemedim

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
valla bende 2 aydır kullanıyorum main hesapta bir ban yemedim sana kalmış tabii ban yeme durumunu göze alman lazım ben alarak oynuyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bunun taktiği var sezon sonuna doğru ara sezonda farklı bir hesapta oynayacaksın ve sezon başlangıcından birkaç hafta sonra gireceksin main accountuna bu şekilde 2 senedir falan ban yok ben de şahsen yani main hesabım olmadığı için şuradan ban yok dedim geribildirim gelmiyor sattığım hesaplardan
Aga doğru mu anladım Sezonun başında ve sonunda main hesabında oynamaz isen büyük ihtimalle problem yok diyorsun

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
mainde oynuyorum 1 sene oldu hala ban yemedi hesabım dia master eloda oynuyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Aga doğru mu anladım Sezonun başında ve sonunda main hesabında oynamaz isen büyük ihtimalle problem yok diyorsun
aynen öyle scriptler dt olacağı zamanlar bunlar genel de o şekilde yani tabii ki bu bir olasılık olmayacak diye bir şey yok ban da yiyebilirsin kesin %100 ban yemezsin demiyorum dostum öneri benim ki

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
main hesabı satıp 10-15 liraya hesap alıp keyfine takılmalık bunu da yapabilirsin kankam ban yesen de umurunda olmaz açıkçası veya fresh acc alıp kasıp da satabilirsin bunlar koymaz ama main acc giderse için cız eder

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Benim arkadaşım main hesabında yaklaşık 2 aydır kullanıyor ban falanda yemedi

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka cok report yersen hesabın tehlıkeye gırer report yemene baglı

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aynen öyle scriptler dt olacağı zamanlar bunlar genel de o şekilde yani tabii ki bu bir olasılık olmayacak diye bir şey yok ban da yiyebilirsin kesin %100 ban yemezsin demiyorum dostum öneri benim ki
şimdi düşününce mantıklı geldi, şuan da oynadığım hesap ta geçen sezon başladığından 1 ay sonra oynamaya başladım ve ara sezon dan 1 ay önce saldım oynamayı ve hala ban yemedi güzel mantıkmış reis bilgi deposu gibisin her mesajından bir şeyler öğreniyom

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
1 yıldır banlanmadım mantıksız bir şey görmüyorum legit oynadığın sürece

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben aylardır başta lpreborn ve şimdi wsreborn scriptlerini main hesabımda kullanıyorum. Script ayarlarım çok agresif değil daha az belli edecek şekilde kullanıyorum. Şu ana kadar hiç ban yemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...