Her hilede ban vardır main hesabında kullanmanı önermem sana kalmış bir durum ama en güzeli ortalama bi hesapta kullan. Sonra ban yersen pişman olma.Arkadaşlar aranızda ben uzun zamandır ban yemiyorum ve kendi hesabımda oynuyorum diyen birileri var mı?
Bunun taktiği var sezon sonuna doğru ara sezonda farklı bir hesapta oynayacaksın ve sezon başlangıcından birkaç hafta sonra gireceksin main accountuna bu şekilde 2 senedir falan ban yok ben de şahsen yani main hesabım olmadığı için şuradan ban yok dedim geribildirim gelmiyor sattığım hesaplardanArkadaşlar aranızda ben uzun zamandır ban yemiyorum ve kendi hesabımda oynuyorum diyen birileri var mı?
Üzücü olmuş usta :/ şu mesajdan sonra daha da düşünmem zatenyan hesaplardan 3 yıl oynasan ban yemezsin ama gider main hesapta açarsın 1 günde ban yersin bu da böyle bir şans işi, açmanı şahsen önermem main hesapta, bende aynı senin gibi düşünüp main hesabımda açtım banlandı main
Aga doğru mu anladım Sezonun başında ve sonunda main hesabında oynamaz isen büyük ihtimalle problem yok diyorsunBunun taktiği var sezon sonuna doğru ara sezonda farklı bir hesapta oynayacaksın ve sezon başlangıcından birkaç hafta sonra gireceksin main accountuna bu şekilde 2 senedir falan ban yok ben de şahsen yani main hesabım olmadığı için şuradan ban yok dedim geribildirim gelmiyor sattığım hesaplardan
aynen öyle scriptler dt olacağı zamanlar bunlar genel de o şekilde yani tabii ki bu bir olasılık olmayacak diye bir şey yok ban da yiyebilirsin kesin %100 ban yemezsin demiyorum dostum öneri benim kiAga doğru mu anladım Sezonun başında ve sonunda main hesabında oynamaz isen büyük ihtimalle problem yok diyorsun
Yorumda ban yemedim diyenler var fakat ban yemicekleri anlamına gelmiyor eninde sonunda bir ban wave de çoğu hesap banlanacak. o yüzden düşünme açmayıÜzücü olmuş usta :/ şu mesajdan sonra daha da düşünmem zaten![]()
şimdi düşününce mantıklı geldi, şuan da oynadığım hesap ta geçen sezon başladığından 1 ay sonra oynamaya başladım ve ara sezon dan 1 ay önce saldım oynamayı ve hala ban yemedi güzel mantıkmış reis bilgi deposu gibisin her mesajından bir şeyler öğreniyomaynen öyle scriptler dt olacağı zamanlar bunlar genel de o şekilde yani tabii ki bu bir olasılık olmayacak diye bir şey yok ban da yiyebilirsin kesin %100 ban yemezsin demiyorum dostum öneri benim ki
bu da var tabi her hile elinde sonunda banlatacakYorumda ban yemedim diyenler var fakat ban yemicekleri anlamına gelmiyor eninde sonunda bir ban wave de çoğu hesap banlanacak. o yüzden düşünme açmayı![]()