Makro Yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. 5 tuşlu olup, makrolu farelere nasıl makro yapılır bilgisi olan var mı ? Kendisine ait driver kurulumu vs yok. Başka türlü makro yapma imkanı var mı bu tür fareler için (program vs). En azından seri seri tıklama makrosu bile olsa yeterli yani. İş görür, o bilse olsa.

• Konuyu başlatan
  • Admin
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hangi oyunu oyniyacağına bağlı
Doğrudur, ve genellikle oyun değişiklilik gösterebilir. Mesela eski mouse de yedek tuşunda oto makro vardı. Direk basılı tutunca, kendi kendine seri tıklıyordu. Hem Fps oyunları için sekmemeye yarıyordu hem de BR oyunlarında tekli mod da olan silahlar için seri seri sıkıyordum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Şöyle diyim harici program olarak henüz düzgün bir şey bulamadım da göremedim de. Farenin kendi programı yoksa ve harici bir şey bakarsanız verim de pek alamayabilirsiniz. Piyasa yüksek fakat illa macro gerektirecek tarzda bir oyun ise macrosu olan bi fare bulup almanızı öneririm. Bu tabi ki tamamen bir düşünce. Para harcamadan yapmak istiyorsan baya bir araştırmak gerekir ama dediğim gibi iyi verim alamazsın.

Örnek olarak ben A4tech Bloody kullanıyorum. Fareden klavyeye envayi çeşit macro yazabiliyorum. Örnek olarak PUBG Lite için yaptım ve belli tuşlara atadım. Birde misal Black Desert oyunu. Bilgin varsa oradaki skill basmalar çift tuşlu oluyor. He ben gene de bir bakarım. Bulabilirsem de iletirim buraya :)

• Konuyu başlatan
  • Admin
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Şöyle diyim harici program olarak henüz düzgün bir şey bulamadım da göremedim de. Farenin kendi programı yoksa ve harici bir şey bakarsanız verim de pek alamayabilirsiniz. Piyasa yüksek fakat illa macro gerektirecek tarzda bir oyun ise macrosu olan bi fare bulup almanızı öneririm. Bu tabi ki tamamen bir düşünce. Para harcamadan yapmak istiyorsan baya bir araştırmak gerekir ama dediğim gibi iyi verim alamazsın.

Örnek olarak ben A4tech Bloody kullanıyorum. Fareden klavyeye envayi çeşit macro yazabiliyorum. Örnek olarak PUBG Lite için yaptım ve belli tuşlara atadım. Birde misal Black Desert oyunu. Bilgin varsa oradaki skill basmalar çift tuşlu oluyor. He ben gene de bir bakarım. Bulabilirsem de iletirim buraya :)
Doğrudur dostum. Kendi driveri olan belli başlı mouseler vardır tabi ki. Onları almak daha iyidir lakin yinede benim gibi olanlar da var :) Makrolu mouse olup da makro yapamayanlar gibi. Ha, tabi ki pek bir fiyat bütçesi istemiyor; bu iyi olan makrolu mouseler. Ki, ileri ki zamanlar da mutlaka alacam bende. Şimdilik iş gören bir program vs. olsa iyi olurdu. Bakıp, bir bilgiye ulaşıp da buraya iletir isen gerçekten çok sevinirim. İlgin için teşekkür ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Doğrudur dostum. Kendi driveri olan belli başlı mouseler vardır tabi ki. Onları almak daha iyidir lakin yinede benim gibi olanlar da var :) Makrolu mouse olup da makro yapamayanlar gibi. Ha, tabi ki pek bir fiyat bütçesi istemiyor; bu iyi olan makrolu mouseler. Ki, ileri ki zamanlar da mutlaka alacam bende. Şimdilik iş gören bir program vs. olsa iyi olurdu. Bakıp, bir bilgiye ulaşıp da buraya iletir isen gerçekten çok sevinirim. İlgin için teşekkür ederim.

Senin mouse tam modelği neydi?

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Aga valla etraftaki bilinen bilinmeyen çoğu macro denen şey mouse hareketini tekrarlayanlar. Bi autohotkey var onu da herkes biliyor başka düzgün bişi yapılmamış.
Sağlık olsun o zaman :/ Düşünmen yeterli dostum. Araştırdığın ve ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aga int den macro clickers lar falan var ama oyunda kullanacaksan hile olarak sayıyor başka bir program olduğu için

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
aga int den macro clickers lar falan var ama oyunda kullanacaksan hile olarak sayıyor başka bir program olduğu için
Ne yazık ki hepsinin fonksiyonları farklı ve uygun bir ayar, doğru düzgün verilemiyor. X Mouse Button aslında güzel ve yararlı program ama seri tıklama gibi makro seçenekleri yok. Ya da kendimizin belirleyebileceği tam düzgün hedef veremiyoruz.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
everestin kendi makro programı var internetten aratıp bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...