Maneater

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Maneater

header.jpg

Bügünkü oyun serimizde Maneater var

Maneater Nasıl Oynanır
Neyi Yönlendireceksiniz?

Maneater ile kendinizi bir köpek balığı rolünde bulacaksınız. Oldukça keyifli ve aksiyon dolu bu oyunu ilk oynamaya başladığınız andan itibaren, bir daha asla silmek istemeyecek ve sürekli oynamaya devam edeceksiniz. Rol yapma oyunlarına genel olarak bakıldığında birçok role bürünme fırsatınız olmakta ve özellikle farklı insan simülasyonlarında oldukça keyif aldığınızı anlayacaksınız. Man-Eater oyunu ise size bambaşka bir deneyim yaşatacak ve bir köpek balığının kendisi olma fırsatını size sunacaktır.
Man-Eater yani “İnsan yiyen canlı (Yamyam)” oyunu, isminden de anlaşılacağı üzere sürekli bir aksiyonun olduğu ve ilerlemenin devam ettiği oyunlardan birisidir. Bu oyunda saldırgan bir köpek balığı olarak oldukça farklı bir deneyim yaşamış olacaksınız. İlk olarak şunu söylemeliyiz ki oyunda çok ciddi olumsuz örnek bulunduğundan dolayı küçük çocukların oynaması yasaklandı.

indir (1).jpg

Sonuçta siz bir köpek balığı oluyorsunuz ve önünüze çıkan her canlıyı dehşetle yemeye başlıyorsunuz. Normal olarak oyunun belirli bir yaş aralığında oynanmasına izin verilmiyor olması gayet normal karşılanmalıdır. Özellikle çok sayıda şiddet sahnesiyle birlikte oyuna başlayarak sürekli bir aksiyonun içinde bir anda kendinizi bulacaksınız.
Bir köpek balığı olarak hali hazırda korkunç bir yapıya sahip olmakla birlikte aynı zamanda “Zeki” bir köpek balığı olarak da etrafınıza korku saçmaya devam edeceksiniz. Özellikle suyun altında özgürce yüzerken aynı zamanda sinsi planlar yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda saldırıda bulunmadan önce keşif yaparak kendi planınızı da oluşturma şansınız olacaktır.​

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bu oyun onermıyorum ama hılesı yok suan burda heralde

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
güzel bişeye benziyo geçen gün epic gameste gördüm bende.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bilmiyorum ama denerim galiba güzel benziyor eyw :D

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Güzele benziyor denemeye çalışıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Kanıtlayacağım, katkınız için çok teşekkür ederim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...