22 Tem 2021 #1 Tehroni T Seçkin Üye Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 300 Çözümler 9 Tepki puanı 27 Ödüller 2 Yaş 25 6 HİZMET YILI OP Karakteri olan ve aksiyonda olan full güzel bir manga varmı? büyü gibi şeyler hoşuma gidiyor veya isekai güzel oluyor
OP Karakteri olan ve aksiyonda olan full güzel bir manga varmı? büyü gibi şeyler hoşuma gidiyor veya isekai güzel oluyor
22 Tem 2021 #2 Badwarose B Onaylı Üye Katılım 21 Tem 2021 Mesajlar 52 Tepki puanı 4 Ödüller 2 Yaş 35 4 HİZMET YILI Şöyle bişey var manga değil ama o türden Legend of the Northern Blade çok güzel bir seri başlayabilirsin
Şöyle bişey var manga değil ama o türden Legend of the Northern Blade çok güzel bir seri başlayabilirsin
23 Tem 2021 Konuyu başlatan #3 Tehroni T Seçkin Üye Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 300 Çözümler 9 Tepki puanı 27 Ödüller 2 Yaş 25 6 HİZMET YILI Badwarose' Alıntı: Şöyle bişey var manga değil ama o türden Legend of the Northern Blade çok güzel bir seri başlayabilirsin Genişletmek için tıklayın ... Bunun ismini duydum hocam ama bakmadım sen dedinde aklıma geldi bir bakayım
Badwarose' Alıntı: Şöyle bişey var manga değil ama o türden Legend of the Northern Blade çok güzel bir seri başlayabilirsin Genişletmek için tıklayın ... Bunun ismini duydum hocam ama bakmadım sen dedinde aklıma geldi bir bakayım
24 Tem 2021 #4 GuardianS G Uzman Üye Katılım 21 Şub 2017 Mesajlar 199 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Badwarose' Alıntı: Şöyle bişey var manga değil ama o türden Legend of the Northern Blade çok güzel bir seri başlayabilirsin Genişletmek için tıklayın ... bu akşam açıp izliyecem teşekkürler öneri için
Badwarose' Alıntı: Şöyle bişey var manga değil ama o türden Legend of the Northern Blade çok güzel bir seri başlayabilirsin Genişletmek için tıklayın ... bu akşam açıp izliyecem teşekkürler öneri için
20 Ağu 2021 #5 xbrtxx Onaylı Üye Katılım 4 Ağu 2020 Mesajlar 108 Tepki puanı 3 Ödüller 4 5 HİZMET YILI my hero academia
4 Eyl 2021 #6 fdgod22 F Onaylı Üye Katılım 4 Eyl 2021 Mesajlar 51 Tepki puanı 2 Ödüller 2 Yaş 29 4 HİZMET YILI manga değil tam olarak ama kore ve çin manhua manghwaları çok hoşuma gidiyor mangalardan daha fazla özellikle çin manhuaları tavsiye ederim
manga değil tam olarak ama kore ve çin manhua manghwaları çok hoşuma gidiyor mangalardan daha fazla özellikle çin manhuaları tavsiye ederim