Onaylı Üye
aot
aot biraz uzun seni sıkabilir Dragon Ball okuyabilirsiniz ben ilk bu seriyle başladımHayatımda hiç manga okumadım kitap okumayıda sevmem aslında ama içimde bi heves var arkadaşım bana aot okumamı önerdi sizce ilk defa okicak biri hangi mangayla güzel bir başlangıç yapabilir
Death NoteHayatımda hiç manga okumadım kitap okumayıda sevmem aslında ama içimde bi heves var arkadaşım bana aot okumamı önerdi sizce ilk defa okicak biri hangi mangayla güzel bir başlangıç yapabilir
Berserk mangasının çizimleri çok iyi ilgini çekerse okuyabilirsinHayatımda hiç manga okumadım kitap okumayıda sevmem aslında ama içimde bi heves var arkadaşım bana aot okumamı önerdi sizce ilk defa okicak biri hangi mangayla güzel bir başlangıç yapabilir
Berserk ve tokyo ghoul baya iyi manga olarak top seviyedelerHayatımda hiç manga okumadım kitap okumayıda sevmem aslında ama içimde bi heves var arkadaşım bana aot okumamı önerdi sizce ilk defa okicak biri hangi mangayla güzel bir başlangıç yapabilir
hocam tr de az bulunuyoruz cidden değeri bilinmesi gereken bir mangaBerserk diyorum ve noktayı koyuyorum okuyun,okutturun![]()