Manga önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hayatımda hiç manga okumadım kitap okumayıda sevmem aslında ama içimde bi heves var arkadaşım bana aot okumamı önerdi sizce ilk defa okicak biri hangi mangayla güzel bir başlangıç yapabilir
aot biraz uzun seni sıkabilir Dragon Ball okuyabilirsiniz ben ilk bu seriyle başladım

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Manga okumaya başlamak için Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) güzel bir seçim olabilir. Popüler bir manga serisi olan Attack on Titan, geniş bir hayran kitlesine sahip ve aksiyon dolu bir hikayesi var. Ayrıca, hikayenin ilerleyen bölümlerinde birçok sürpriz ve twist var. Bu sebeple, yeni başlayanlar için heyecan verici bir okuma deneyimi sağlayabilir. Ancak, manga ve anime serisi arasında bazı farklılıklar olduğunu unutmamak gerekir.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Lookism izle ondan sonra mangasını oku aşırı güzel konusu var

tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
izlenmesi güzel ve bunun baskalarının da seviceni düsünüyorum şahsen

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
One Piece. Bu manga, dünyanın en büyük hazineyi arayan bir korsan ekibinin maceralarını anlatır. Efsanevi bir seridir ve aksiyon, macera, komedi, dram ve fantastik ögeler içerir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hayatımda hiç manga okumadım kitap okumayıda sevmem aslında ama içimde bi heves var arkadaşım bana aot okumamı önerdi sizce ilk defa okicak biri hangi mangayla güzel bir başlangıç yapabilir
Berserk mangasının çizimleri çok iyi ilgini çekerse okuyabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben insomniacs after school diye bir şeye başladım yeni çok hoşuma gitti. Sanırım animesi de çıkıyormuş ama okuyup hızlıca ilerlemek hoşuma gitti.

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
death book çok iyi kanka öneririm
Post automatically merged:

ya da fairy taill öneririm çok aksiyon dolu ve sarıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Belki yarım kalmış izlediğin bi animenin mangasına bakabilirsin ben öyle başladım. Başka türlü de başlayabilir miydim bilmiyorum. Son zamanlarda da insomniacs after school diye bir şey okuyorum. Chill, slice of life ayarında bi şey sararsa öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Berserk ve tokyo ghoul baya iyi manga olarak top seviyedeler

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Attack on Titan tokyo ghoul baya iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...