- Yasaklandı
Selamun aleyküm
hocam manuel yani el ile web sitede açık bulmama yardımcı olursanız sevinirim
misal
site scriptini indirip dökümanları tek tek misal index.html...iletisim.html ya da index.php...iletisim.php farketmez bunları teker teker okuyup burda ki kodlama hatasından mı yararlanacağız bu arada (HTML ve PHP) biliyorum mesela hata diyelim
saygılarımla özellikle konuya hakim yetkili yada yardımcı olacak kişileri yorumlara bekliyorum şimdiden çok teşekkürler (İNTERNETTE VAR ARASAN BULURSUN GİBİ YORUM ATACAKLAR VARSA ATMASIN ARADIM MERAK ETMEYİN )
hocam manuel yani el ile web sitede açık bulmama yardımcı olursanız sevinirim
misal
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
bu sitenin açığı varmı yokmu kendim %100 program vs kullanmadansite scriptini indirip dökümanları tek tek misal index.html...iletisim.html ya da index.php...iletisim.php farketmez bunları teker teker okuyup burda ki kodlama hatasından mı yararlanacağız bu arada (HTML ve PHP) biliyorum mesela hata diyelim
HTML:
// bir tane menü var diyelim
<div id="menu" class="ustmenu">
<ul>
1)<li><a href="anasayfa.html">Anasayfa</a></li>
2)<li><a href="hakkimizda.html">Hakkımızda</a> // ve bu satırda ki </li>mizi kapatmayı unuttuk yani burda ki hatadan mı faydanılacak
3)<li><a href="iletisim.html">İletişim</a></li>
</ul>
</div>
saygılarımla özellikle konuya hakim yetkili yada yardımcı olacak kişileri yorumlara bekliyorum şimdiden çok teşekkürler (İNTERNETTE VAR ARASAN BULURSUN GİBİ YORUM ATACAKLAR VARSA ATMASIN ARADIM MERAK ETMEYİN )