Çalışıyor Marvel’s Spider-Man Remastered Türkçe Yama

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
an itibariyle yama çalışmıyor, yalnızca bende mi bir hata var yoksa herkeste mi böyle ?

Üye
3 HİZMET YILI
sırf sana teşekkür edebilmek için üye oldum. emeğine sağlık koca yürekli cemuzan.. iyiki varsın.

Üye
3 HİZMET YILI
Bende yamayı yaptıktan sonra oyuna tıklayınca açılış penceresi çıkar çıkmaz geri kapanıyor spdrmn-hook.dll leri silince ingilizce haliyle açılabiliyo 3 gündür düzeltemedim başına gelen var mı?

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Virus korumasini kapat yama dosylarını yeniden oyun klasörüne at öyle dene.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
Bende yamayı yaptıktan sonra oyuna tıklayınca açılış penceresi çıkar çıkmaz geri kapanıyor spdrmn-hook.dll leri silince ingilizce haliyle açılabiliyo 3 gündür düzeltemedim başına gelen var mı?
Öncelikle selamlar, yamayı ücretsiz bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Bende de aynı sorun oldu. Önce hiç bir sorun olmadan giriş yaptım gayet güzel fakat bir kaç saat sonra tekrar giriş yapayım dedim ve oyunun ingilizce olduğunu fark ettim. spdrman-hook_orig.dll trojan uyarısı verdi kaspersky. Buna bir çare bir çözüm yok mudur ? ( virüs korumayı kapatmadan )

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar, yamayı ücretsiz bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Bende de aynı sorun oldu. Önce hiç bir sorun olmadan giriş yaptım gayet güzel fakat bir kaç saat sonra tekrar giriş yapayım dedim ve oyunun ingilizce olduğunu fark ettim. spdrman-hook_orig.dll trojan uyarısı verdi kaspersky. Buna bir çare bir çözüm yok mudur ? ( virüs korumayı kapatmadan )
Yok malesef, şifreleme kullandıkları için windows trojan olarak algılıyo bu yüzden yama içerisinde virus yok arkadaşlar şöyle bi çözüm uygulaya bilirsin virus koruması yerinden exclusions var ordan oyun klasörünü seçersen yamanı virus olarak algılamaz rahatlıklada virus denetimini aça bilirsin.

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yamanın internetsiz sürümü ne zaman gelir acaba internete çözüm bulamıyoruz çıkıp girdik mi hata veriyor sürekli ne saçma bir yama

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sonunda bir yerde buldum eline sağlık oyunun yarısını ingilizce oynamak zorunda kaldım.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 77988

arkadaşlar kardeşimin pc sinde de internet yok oyuna da girmiyor bu Türkçe yama ile nasıl bir yamadır bu çözemedim internetsiz pc de nasıl oynacak oynamak isteyen kişiler çözüm lütfen
bu hatayı bende internet olmasına rağmen alıyorum vpn ile denedim yine alıyorum. oyuna girenler nasıl girdi anlamıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yama çalışıyordu artık çalışmıyor neden böyle oldu çözümünü bilen var mı

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
reis gerçekten çok teşekkür ederim eline koluna sağlık şans eseri önüme çıkması ve oyuna başlamam için bir sebep