Bende Repack kurulu rahatça oynuyorum türkçe yama sorun yok.Arkadaşlar Repack sürümlerde çalışmamakta. FLT ve diğer sürümlerde sorunsuz çalışıyor yama haberiniz olsun. Bir de internetinizin açık olması gerekiyor.
Bende Repack kurulu rahatça oynuyorum türkçe yama sorun yok.Arkadaşlar Repack sürümlerde çalışmamakta. FLT ve diğer sürümlerde sorunsuz çalışıyor yama haberiniz olsun. Bir de internetinizin açık olması gerekiyor.
yok çalışıyor az önce denedim.an itibariyle yama çalışmıyor, yalnızca bende mi bir hata var yoksa herkeste mi böyle ?
teşekkür ediyorum oyunun dosyalarını doğruladıktan sonra tekrar kurdum. sorun çözüldü.yok çalışıyor az önce denedim.
çalışıyormuş denendi.1817.10 sürümünde çalışır mı
Öncelikle selamlar, yamayı ücretsiz bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Bende de aynı sorun oldu. Önce hiç bir sorun olmadan giriş yaptım gayet güzel fakat bir kaç saat sonra tekrar giriş yapayım dedim ve oyunun ingilizce olduğunu fark ettim. spdrman-hook_orig.dll trojan uyarısı verdi kaspersky. Buna bir çare bir çözüm yok mudur ? ( virüs korumayı kapatmadan )Bende yamayı yaptıktan sonra oyuna tıklayınca açılış penceresi çıkar çıkmaz geri kapanıyor spdrmn-hook.dll leri silince ingilizce haliyle açılabiliyo 3 gündür düzeltemedim başına gelen var mı?
Yok malesef, şifreleme kullandıkları için windows trojan olarak algılıyo bu yüzden yama içerisinde virus yok arkadaşlar şöyle bi çözüm uygulaya bilirsin virus koruması yerinden exclusions var ordan oyun klasörünü seçersen yamanı virus olarak algılamaz rahatlıklada virus denetimini aça bilirsin.Öncelikle selamlar, yamayı ücretsiz bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Bende de aynı sorun oldu. Önce hiç bir sorun olmadan giriş yaptım gayet güzel fakat bir kaç saat sonra tekrar giriş yapayım dedim ve oyunun ingilizce olduğunu fark ettim. spdrman-hook_orig.dll trojan uyarısı verdi kaspersky. Buna bir çare bir çözüm yok mudur ? ( virüs korumayı kapatmadan )
bu hatayı bende internet olmasına rağmen alıyorum vpn ile denedim yine alıyorum. oyuna girenler nasıl girdi anlamıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 77988
arkadaşlar kardeşimin pc sinde de internet yok oyuna da girmiyor bu Türkçe yama ile nasıl bir yamadır bu çözemedim internetsiz pc de nasıl oynacak oynamak isteyen kişiler çözüm lütfen