Onaylı Üye
vay be adam ücretli yamayı sadaka verir gibi dağıtıyor. teşekkürler :d iyi ki varsın
bağlantı hatası veriyor dimiYama çalışıyordu artık çalışmıyor neden böyle oldu çözümünü bilen var mı
kardeşim ben indirdim aynı şekilde dosya konumuna atıyorum açmıyor torrent indirdim oyunu bu arada spdrmn-hook_orig.dll hatası veriyor sonra launcher'a atıyorMerhaba arkadaşlar Marvel’s Spider-Man Remastered oyununa ait türkçe yama dosyalarıdır. İndirdiğiniz dosyaları oyunun kurulu olduğu yere yapıştırıp oyunu açmanız yeterli. Oyun içi ayarlarından altyazı özelliğini açmayı unutmayınız.
Dip Not: Bağlantı hatası alanlar VPN açıp girmeyi denesinler. / Version 1.812.1.0
Download:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Virustotal:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 77979
Ekli dosyayı görüntüle 77968
abi pringles da yok mu bea ? yama için teşekkürlers.Merhaba arkadaşlar Marvel’s Spider-Man Remastered oyununa ait türkçe yama dosyalarıdır. İndirdiğiniz dosyaları oyunun kurulu olduğu yere yapıştırıp oyunu açmanız yeterli. Oyun içi ayarlarından altyazı özelliğini açmayı unutmayınız.
Dip Not: Bağlantı hatası alanlar VPN açıp girmeyi denesinler. / Version 1.812.1.0
Download:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Virustotal:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 77979
Ekli dosyayı görüntüle 77968