Önemli Değil Windows Orjinaliği ile bi alakalı durum değil Windows orjinal olmadığı zamanlar siyah ekran olur öyle kalır geri eski wallpaper a dönmez.
Çözüm yoları ( Format-Virüs Taraması- Yada Slayt Gösterisi açık kalmıştır ama pek sanmıyorum ) Format Veya Virüs Taraması Sonuçlarında Güzel Bir Sonuç Alabilirsin.
Sorun Ortadan Kalkacaktır.
Önemli Değil Windows Orjinaliği ile bi alakalı durum değil Windows orjinal olmadığı zamanlar siyah ekran olur öyle kalır geri eski wallpaper a dönmez.
Çözüm yoları ( Format-Virüs Taraması- Yada Slayt Gösterisi açık kalmıştır ama pek sanmıyorum ) Format Veya Virüs Taraması Sonuçlarında Güzel Bir Sonuç Alabilirsin.
Sorun Ortadan Kalkacaktır.
Evet kesin çözüm format ama virüs taraması yapmasınıda öneririm hemen formata başvurmayalım belki herhangi bir virüsten kaynaklanıyor olabilir.
Virüs taraması sonrası başarısız olursa kesin çözüm olarak format atabilirsiniz.
anti virüs programları orjınal olmadıgı sürece her virüsü tanımıyor ***** lenmiş program ise yapıldıgı günki güncelllikdedir o yuzden kurtulmanın tek çözümü format anti virüs yerinede internet güvenlik programlarını tercih ediyorum