Onaylı Üye
master yi de anlık hasar asasin rünü varmı tek q ile kil alabiliceğin rün dizilimi ve eşya seti öneririmisiniz
master yi de anlık hasar asasin rünü varmı tek q ile kil alabiliceğin rün dizilimi ve eşya seti öneririmisiniz
dostum sana bir şey danışmak istiyorum bana mesaj gönderirimisin konuşmadanEkli dosyayı görüntüle 84612
Ekli dosyayı görüntüle 84613
En iyi buildi bu şu anda peel bir support gelirse çok rahat win.
bur rün cidden çalışır usta bence bunu kullan K3hocam metadan kalktı ama genede denemek isterseniz buraya bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 84614
Ekli dosyayı görüntüle 84615
duruma göre item değişikliği gidilebilir ap ağırlıklı olursa ayakabı değişikliği vb.
iyi forumlar
karşımda çok cc varken sıvışma yeterli olmuyor cıva alınabilir mi builde veya cıva alınsa hasarda düşüş yaşanır mı?hocam şöyle bir öneri yapabilirim;
- Blade of the Ruined King
- Infinity Edge
- Rapid Firecannon
- Bloodthirster
- Guardian Angel
- Quicksilver Sash (or Mercurial Scimitar)
bu setle yeteri kadar amacına ulaşabilirsin. bir de bu seti şu rünle kullanırsan daha hoş olur rünsüz olmaz biliyorsun;
- Conqueror
- Presence of Mind
- Electrocute
- Ultimate Hunter
- Coup de Grace
bu rünü kullan Q adama normal vurus yaparsan saniyede bir geliyor 1 Q ile ölmesede 2 Q kesin garantihocam metadan kalktı ama genede denemek isterseniz buraya bırakıyorum
duruma göre item değişikliği gidilebilir ap ağırlıklı olursa ayakabı değişikliği vb.
iyi forumlar
Hocam build gerçekten mükemmel ama master yi'nin genel genine aykırı can çalma ve saldırı hızı odağı yok tflerde cc yerseniz direk tek yiyiorsunuz ama takımınız tanksa ve gerilerdeki adc ulaşamıyorsanız tflerde adc focus q atıp çıkartabiliyorsunuz işlevi biraz tartışılırbu rünü kullan Q adama normal vurus yaparsan saniyede bir geliyor 1 Q ile ölmesede 2 Q kesin garanti![]()
bu build karşı hafif kırılgansa muazzam işliyor gerçekten 1v9 atarhocam metadan kalktı ama genede denemek isterseniz buraya bırakıyorum
iyi forumlar
hocam ben Blitz kulanıyorum ücretsiz uygulama otomatik rün ve alcan eşyaları gösderiyor baya iş yapıyor yani tavsiye ederim işini görürmaster yi de anlık hasar asasin rünü varmı tek q ile kil alabiliceğin rün dizilimi ve eşya seti öneririmisiniz