Süper Üye
Her hotkey indirmemek lazım sıkıntılı vürisler var onlarda sağlam yerden indirAutohotkey var youtubeden bakabilirsin
Her hotkey indirmemek lazım sıkıntılı vürisler var onlarda sağlam yerden indirAutohotkey var youtubeden bakabilirsin
Bak sen rust un yaptığına inanılmaz birşey ne gerek varmış böyle bişeyeAynen Logitech macro steam macro yakalıyo çünkü Profil yakalama var onda Bloody İse Profil yakalama yoktur o yüzden oyun tespit etmesi zordur .
ama Rust anlaşmaya girdiler yazılım yakalama var artık bloody girince rust direk mouse etkisiz oluyo ama diğer oyunlarda bu engel yok süper çalışıyo
macro her zaman olur önüne geçemez oyunlarBak sen rust un yaptığına inanılmaz birşey ne gerek varmış böyle bişeye
g300 s yılların kralıdır üstüne tanımam f/p üstadıKral imkan varsa uyguna bloody a90 al yada logitech g300s
ben şahsen kullanmadım ama bi aralar makrolu mouse ararken herkes tavsiye ediyordug300 s yılların kralıdır üstüne tanımam f/p üstadı
Onun kendi mousepad vardı birde onunla mis gibiydi ah ah eski günler...ben şahsen kullanmadım ama bi aralar makrolu mouse ararken herkes tavsiye ediyordu
tavsiye ederim knight zamanı baya kullanmıştımmacro recorder programını indirip onun ile kayıt alabilirsin.
Autohotkey'den makro ayarlayabilirsiniz. Click makrosu mu?mause oyun içi macro yazmak istiyorum ne yapmam lazım bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi