maus ismini sölermisnmause oyun içi macro yazmak istiyorum ne yapmam lazım bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi
bu konuda bilgin varsa bana dmden yazma sansın varmıdıryoutube'dan autohotkey programının kullanımını öğrenebilirsin autohotkey kapsamlı bir makro programıdır veya basit bir makro yapacaksan macro recorder kullanabilirsin
bloody nin macorsu beni çok sarmadı be logitechin macro ayarları v.s çok daha basit ve daha stabil çalışıyormuş gibi geliyor tabi bu kendi görüşüm nede olsaAynen Logitech macro steam macro yakalıyo çünkü Profil yakalama var onda Bloody İse Profil yakalama yoktur o yüzden oyun tespit etmesi zordur .
ama Rust anlaşmaya girdiler yazılım yakalama var artık bloody girince rust direk mouse etkisiz oluyo ama diğer oyunlarda bu engel yok süper çalışıyo
Bloody oscar macro editör var daha iyibloody nin macorsu beni çok sarmadı be logitechin macro ayarları v.s çok daha basit ve daha stabil çalışıyormuş gibi geliyor tabi bu kendi görüşüm nede olsa
zamanında a4tech bloody a9 mu öyle birşey vardı klavye fare set ile satılıyordu onun macrosu 5 para etmiyor en son logitechde çakallık yapıyor özellikleri kısıyor ufakdan zaman geçtikçeBloody oscar macro editör var daha iyi
uğraşılmaz be bi macro için zevk alamazsın zaten benceBloody macro vermez macro kendin kodlucan kodlama biliyosan silah hile gibi nokta bile atar ama kodlaması zor
Zaman,Sabır bunlar olmadan olmıyacak şeyler diyorsun yaniZor yapmak yapanlar para satıyo macro ayarlamak zaman işi test edip uygun kodlama bırakcan yetiyo
sekmeme dedği icin macro oluyormu agaaynen hotkey her mouse çalışır ben yaptım bi ara pubg mobile için sekmeme desteği