Mavi ekran hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merhaba hayırlı geceler herkese resimde de gördüğünüz gibi bi hata alıyorum bunun anlamı nedir nerde sorun var bilenler yardımcı olabilirmi ?

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka harddiskinde bir sıkıntı olabilir ben incelemesinin nasıl yapıldığını bilmiyorum ama teknik servisi ara sor dump dosyası isteyeceklerdir orda görünüyormuş sıkıntılar

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aynı tür mavi ekran hatalarını CPU kullanimim çok olduğu zaman bende alıyorum arka plan uygulamalarını kapatmanı öneririm.

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
son günlerde herhangi bi güncelleme yaptıysan o yüzden olabilir sistemi geri alman mantıklı olur eger böyle bir işlem yapmadıysan disk arızası olabilir.

Death is not the greatest loss in life
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Sorun ramlerden kaynaklanıyor olabilir genel de DDR2 ve DDR3 ramlar aynı anda takılı ise bu hatayı alırsın kesin şundandır diyemem. RAM'ler yerine oturmamış veya RAM'leriniz bozuk olabilir diye tahmin ediyorum. Bu arada format atmak mavi ekran hatasını çözmez. Mavi ekran, donanımsal bir hatadır bilinenin aksine windows sorunu değildir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
son günlerde herhangi bi güncelleme yaptıysan o yüzden olabilir sistemi geri alman mantıklı olur eger böyle bir işlem yapmadıysan disk arızası olabilir.

bi güncelleme yapmadım dediğini denicem
Post automatically merged:

bu sorun genelde harddisk sorunlarında ortaya çıkıyor diye biliyorum

teşekkürler

durduk yere mi oldu yoksa içini açıp oynadın mı

durduk yere oluyor bazen oyun oynuyorken bazen normal takılıyorken

Sorun ramlerden kaynaklanıyor olabilir genel de DDR2 ve DDR3 ramlar aynı anda takılı ise bu hatayı alırsın kesin şundandır diyemem. RAM'ler yerine oturmamış veya RAM'leriniz bozuk olabilir diye tahmin ediyorum. Bu arada format atmak mavi ekran hatasını çözmez. Mavi ekran, donanımsal bir hatadır bilinenin aksine windows sorunu değildir.
çok sağol teşekkürler bilgi için

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
intente ejecutar en modo seguro, si esto no funciona, creo que tendrá que cambiar su computadora srry: s

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bendede sürekli veriyor bazen hiç olmuyor bazen 1 gün 10 kere verdigi oluyor çözümünü bulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...