driver güncel değilse açmazBluestacks 5 indirdikten sonra kuruyorum pc donuyor ve aniden mavi ekran veriyor pc
AMD Ryzen 5 5600
RTX 3060 Ti
Böyle bir pc de neden mavi ekran yiyorum yardımcı olurmusunuz ?
arkada god of war ı açık unutmadıysan virüs fln gelmiş olabilirBluestacks 5 indirdikten sonra kuruyorum pc donuyor ve aniden mavi ekran veriyor pc
AMD Ryzen 5 5600
RTX 3060 Ti
ekran kartı driverleine bak dostum günceel olmaya bilir kontrol etBluestacks 5 indirdikten sonra kuruyorum pc donuyor ve aniden mavi ekran veriyor pc
AMD Ryzen 5 5600
RTX 3060 Ti
evet günceldrıvler guncel mı.
dostum benim yürüttüğüm fikir
Blues tacks 5 programı android tabanlı bir program olduğu için program(emulator)
kendi ön ayarlarından ram kullanımddını en yüksek seviyede kullanarak bilgisayardan daha çok verim almaya çalışır bu bütün emülatör programlarında geçerli olan bir durum
bilgisayarın da Blues tacks 5 programının ram kullanma seviyesini kontrol et ramler de anormal bir bellek kullanımı olmaması gerekli ,ayrıca orjinal olmayan win 10 kullanıyorsan da buda bunun bir sebebi olabildediğin doğru olabilir ama hiç
tekWindows unu bozuk kurmuş olabilirsin düzgün bir iso bulup format atmayı dene
Bluestacks 5 indirirken oluyor ama
direver booster den kontrol ettim kendi sitesindende indiridm güncelekran kartı driverleine bak dostum günceel olmaya bilir kontrol et
Ne alaka anlayamadımaygır yoneticisinden monitor baglantısını kaldır ve pc yenden başlat
biostan sanallaştırmayı açtın mı?evet güncel
Post automatically merged:
tek
direver booster den kontrol ettim kendi sitesindende indiridm güncel
Ne alaka anlayamadım![]()
hayır dostum oyun flan açık değilarkada god of war ı açık unutmadıysan virüs fln gelmiş olabilir
tek bir uygukama içinmi format atayımaga benim bildiğim tek çözüm format
sanallaştırma kapalı ve ne işe yarıyor sanallaştırma ?biostan sanallaştırmayı açtın mı?
Bluestacksi çalıştırman için gerekli olan bi özellik bilgisayar için bilgisayar kurmak gibi sanal bir telefon kurduğun içinhayır dostum oyun flan açık değil
tek bir uygukama içinmi format atayım
sanallaştırma kapalı ve ne işe yarıyor sanallaştırma ?
peki işlemci daha fazlamı çalışıyor çünki bende sıvı soğutma yok çok fazla ısınırsa sıkıntı olmazmı bu sefer ?Bluestacksi çalıştırman için gerekli olan bi özellik bilgisayar için bilgisayar kurmak gibi sanal bir telefon kurduğun için
alakası yokpeki işlemci daha fazlamı çalışıyor çünki bende sıvı soğutma yok çok fazla ısınırsa sıkıntı olmazmı bu sefer ?