harddıskten dolayı olabılırhardıskın omru bıtmıstır belkı veya anlattıgın soruna gore ekran kartındada sorun olabılır pc ısınma degerlerınıde bı kontrol et ıstersenUzun bir zamandır mavi ekran hatası alıyorum bilgisayara format attım defalarca driver ve Windows güncelleştirmelerini kontrol ettim ama düzelmedi.
Sorunun neden olduğunu az önce araştırırken ekran dondu ve ve bilgisayar çalışıyor olmasına rağmen görüntü gelmiyor monitör ışığı yanıp sönüyor. Bazen saatlerce oyun oynarken sorun olmuyor ama bazen sürekli peş peşe mavi ekran hatası veriyor yada donuyor
Mavi ekran hatası
Durdurma kodu :video tdr failure
Başarısız : nvlddmkm.sys
Gtx 1050 ti
İ5 2500k
8gb ram
aygıt yöneticisinizden ağ bağdaştırıcıları e ekran kartınızın eski sürücüsüne geri dönün ve deneyin bunun içinUzun bir zamandır mavi ekran hatası alıyorum bilgisayara format attım defalarca driver ve Windows güncelleştirmelerini kontrol ettim ama düzelmedi.
Sorunun neden olduğunu az önce araştırırken ekran dondu ve ve bilgisayar çalışıyor olmasına rağmen görüntü gelmiyor monitör ışığı yanıp sönüyor. Bazen saatlerce oyun oynarken sorun olmuyor ama bazen sürekli peş peşe mavi ekran hatası veriyor yada donuyor
Mavi ekran hatası
Gtx 1050 ti
İ5 2500k
8gb ram
hardiskine sıkıntılı dosya yüklemişsin geri yükleme yap en iyi çözümUzun bir zamandır mavi ekran hatası alıyorum bilgisayara format attım defalarca driver ve Windows güncelleştirmelerini kontrol ettim ama düzelmedi.
Mavi ekran hatası
Gtx 1050 ti
İ5 2500k
8gb ram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?