Mavi ekran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayarım gayet sorunsuz çalışıyordu, bir gün bilgisayarımı kapattım ve sonra hiç açılmadı. Güç düğmesine bastığımda Windows simgesi çıkıyor ve sonrası yok. Zar zor format attım bilgisayara fakat şu an hala aynı problem var yardımcı olursanız sevinirim. Bazen de güç tuşuna bastıktan sonra Windows yükleniyor simgesi(hani şu mavi olan) çıkıyor ekrana sonra mavi ekran alıyorum ve yeniden başlıyor tekrar mavi ekran veriyor böyle bir döngüye giriyor.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
sistemi güvenli modda açın ve normal sekilde kapatın.Buyuk ıhtımal sorun çözülecektir. Eger kapatıp açtıgınız halde hala sorun verıyorsa guvenlı modda hdd'i scandisc'ten geçirin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kardeşim öncelikle ramlerine bakmanı tavsiye ediyorum eğer masaüstü kullanıcısı isen her parçayı söküp temizleyip tekrardan takmanı öneriyorum hala sorun devam ediyorsa ve sistem eskiyse yeni bir sistem öneririm ama sistem yeni dersen râmlârda sorun vardır .. elinde fazladan varsa değiştirip deniyeblirisin

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ram inde sıkıntı olabilir zamanında benimde başıma gelmişti ramleri çıkartıp bi silgi ile uçlarını silmeni tavsiye ederim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kankam vüris v.b şeyler ne bilim bilmediğin programları açmadıysan yani yazılımsal sorun olmadıgını düşünüyorsan pin girişlerini kontrol et ben yanlış taktıgım ıcın bılgısayar başlamıyordu kapatıyordu donanımsal olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bilgisayar açma düğmesine güç kaynapının fişini söküp bas çek yap 30 saniye boş elektriği alsın içinden birde öyle dene

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
belki bir kısa devre oluyordur veya hard disktede sıkıntı olabilir belki başka bir harddiskle deneseniz o sorun olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...