kanka peki bot,panel kullanarak hit oranını arttırırsakta dediğin kapıya çıkar mıyız?Bir postuna aşırı fazla hit alman gerek ve sayfanın düzenli olarak yüksek hitlerde olması gerek, çok spam yemişsen alman zorlaşır
Mavi tik satan şirketler var diye duymuştum illegal yollardanda alabilirsin
tanınmış kişi olman gerekmiyor işte 3-4k takipçili olup mavi tike sahip olan birçok hesap var bu yüzden böyle bir konu açtım hocammavi tik hesapları satanlar var diye biliyorum onun dışında tanınmış kişi olucaksın yoksa alamazsın
para vererek alıyolar diye biliyorum sen de o satılan hesaplara para vererek alabilirsinkanka peki bot,panel kullanarak hit oranını arttırırsakta dediğin kapıya çıkar mıyız?
Post automatically merged:
tanınmış kişi olman gerekmiyor işte 3-4k takipçili olup mavi tike sahip olan birçok hesap var bu yüzden böyle bir konu açtım hocam
Bot panel falan kullansanda o hesaplar bir süre sonra beğeni yorum engeli falan yedikten sonra pek işe yaramaz bencekanka peki bot,panel kullanarak hit oranını arttırırsakta dediğin kapıya çıkar mıyız?
Post automatically merged:
tanınmış kişi olman gerekmiyor işte 3-4k takipçili olup mavi tike sahip olan birçok hesap var bu yüzden böyle bir konu açtım hocam
hayır ünlü olman gerekmiyor mavi tik alabilmen için hocam yanlışın varunluere vermıyorlarmı
ünlü olman lazım ve takipcin cok olması lazım diye biliyorumİnstagram mavi tik alınması hakkında detaylı bilgisi olan var mı ?
bu arada ek : yorum yapanlara baktığında kim ne biliyor zaten anlaşılır durumda. saçma sapan kişilere para verme ya da sitelere özellikle havuz sistemi kullanan sitelere gitme hesabın ve paran büyük ihtimalle çöp olur.İnstagram mavi tik alınması hakkında detaylı bilgisi olan var mı ?