mavi tik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
İnstagram mavi tik alınması hakkında detaylı bilgisi olan var mı ?

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Belli Bi takipci üstü alabiliyor diye biliyorum

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bir postuna aşırı fazla hit alman gerek ve sayfanın düzenli olarak yüksek hitlerde olması gerek, çok spam yemişsen alman zorlaşır
Mavi tik satan şirketler var diye duymuştum illegal yollardanda alabilirsin

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Instagram'ı açın ve profilinize gidin

Ayarlarınızı açın

“Doğrulama Talep Et"e gidin ve formu doldurun

Başvurunuzu kaydedin ve durumunuz için Instagram'dan haber bekleyin

Umarim yardimci olabilmisimdir iyi gunler...

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
özel desteklerin ve paran oması alzım kardeşim minimum 5/8 bin lira arası değişiyor düşünüyorsan ve paran var ise işlem aldırırız

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
aktif takipçin olması gerek ama baya o zaman alırsın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka bildiğim kadarıyla internet de bir web site senin hakkında makale vb. bir şey yazmalı sende ig ye bu sitenin senin hakkında ki yazısının linkini felan atıcaksın telegram kanallarında bunun taktikleri var

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Bot hesap olmaması lazım ve ücretli diye satılmakta diye biliyorum ama tanınmış kişiler için daha kolaydır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eğer paran varsa alırsın birde aktif takipçin olması lazım

simay benim karım lan
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
dostum bildiğime göre 10 k takipçi üzerinde storylerde yukarı kaldırma özelliği geliyor 100 k da mavi tık olayı geliyor instagrama mailden yazıyorsun.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
mavi tik hesapları satanlar var diye biliyorum onun dışında tanınmış kişi olucaksın yoksa alamazsın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bir postuna aşırı fazla hit alman gerek ve sayfanın düzenli olarak yüksek hitlerde olması gerek, çok spam yemişsen alman zorlaşır
Mavi tik satan şirketler var diye duymuştum illegal yollardanda alabilirsin
kanka peki bot,panel kullanarak hit oranını arttırırsakta dediğin kapıya çıkar mıyız?
Post automatically merged:

mavi tik hesapları satanlar var diye biliyorum onun dışında tanınmış kişi olucaksın yoksa alamazsın
tanınmış kişi olman gerekmiyor işte 3-4k takipçili olup mavi tike sahip olan birçok hesap var bu yüzden böyle bir konu açtım hocam

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka peki bot,panel kullanarak hit oranını arttırırsakta dediğin kapıya çıkar mıyız?

tanınmış kişi olman gerekmiyor işte 3-4k takipçili olup mavi tike sahip olan birçok hesap var bu yüzden böyle bir konu açtım hocam
para vererek alıyolar diye biliyorum sen de o satılan hesaplara para vererek alabilirsin

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI

Bot panel falan kullansanda o hesaplar bir süre sonra beğeni yorum engeli falan yedikten sonra pek işe yaramaz bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
hit kasman gerekiyor ama real

Üye
8 HİZMET YILI
aga bu işleri gayri resmi yapanlar var onlara ulaşmayı dene bence

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Yaklaşık olarak 50Bin ve üstü takipçi sayısı takipçiyle orantılı beğeni ve kaydetme sayısı bunların yanında aktif bir profil konum bilgisi veya story atan bir hesap olmalı bir de hesabın feedback alması önemli mesela youtube'dan gelen wikipediadan gelen facebookdan gelen ne kadar kişi olursa o kadar onaylı hesap gibi görünür bu koşulları sağladıktan sonra İnstagrama doğrulama için kayıt yap koşulları karşılıyor isen onaylanır minimum koşullar bu arada bizzat denenmiştir biraz üşendirici bir konu 3-4 hesabı toplamda 1300'e mavi tikli yapmıştım

İnstagram mavi tik alınması hakkında detaylı bilgisi olan var mı ?
bu arada ek : yorum yapanlara baktığında kim ne biliyor zaten anlaşılır durumda. saçma sapan kişilere para verme ya da sitelere özellikle havuz sistemi kullanan sitelere gitme hesabın ve paran büyük ihtimalle çöp olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...