McAfee iade hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lincoln
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar demin mcafee aldım sonra pişman oldum dedim niye aldım ben bunu bide 75tl. İade var falan yazıyo nasıl yaparım çözemedim yardım edin.

Elbet Birgün
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
canlı destek ekibi veya mail yoluyla iade talebi oluşturabilirsiniz yada aldıgınız siteyi kontrol edin elbet iade butonu vardır

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Canlı destek ekibiyle iletişime geçeceksin üründen memnun kalmadığını ve para iadesi istediğini söyleyeceksin elinde e arşiv faturası varsa bu faturayı istiyorlar senden çıktı olarak bunu kendilerine iletiyorsun geri ödemenin yapılacağı bir iban numarası isterler senden onuda kendilerini iletiyorsun yaklaşık 1 aya yakın iade yapıyorlar. Bende LiveSafe almıştım 1 yıl sınırsız cihaz diye ama hiç memnun kalmadım açıkçası sistemide yorduğunu düşünüyorum bu şekilde iade etmiştim süreç böyle yürüyor yani.

lincoln
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
boşa gitti param bu kadar uğraşamam saçma sapan işler ya

Süper Üye
6 HİZMET YILI
boşa gitti param bu kadar uğraşamam saçma sapan işler ya

İadeni yap sen zaten memnun kalmamışsın ve kullanmayacaksın boşuna beklemenin bir anlamı yok gerekirse 1 ay sonra iade olsun sen talebini aç şimdiden bende memnun kalmadım kullanmayacağıma bari param iade olsun dedim 1 ay sonra karta yansıdı.

lincoln
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İadeni yap sen zaten memnun kalmamışsın ve kullanmayacaksın boşuna beklemenin bir anlamı yok gerekirse 1 ay sonra iade olsun sen talebini aç şimdiden bende memnun kalmadım kullanmayacağıma bari param iade olsun dedim 1 ay sonra karta yansıdı.
aynen yapacam bi şekil teşekkür ederim.
Post automatically merged:

ya ben nerden yapacam bu başvuruyu bunada yardım etsen ne mail var ne telefon

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
canlı destek varsa yazabilirsin veya mail yolu ile iletişime geçmeye çalış eğer iade işlemi yapabiliyorlarsa gerekli talimatları söylerler zaten

Üye
Ödüller
4
Sosyal
8 HİZMET YILI
Canlı destek hatları var oradan yardım alabilirsin.

Seçkin Üye
Sosyal
6 HİZMET YILI
Try emailing McAfee support about software refund request.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aga almadan önce birine danışsaydn keşke benim de laptopta var lanet program laptopu aldığımda direkt orjinal geldi iğrenç bir şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...