ME Loader | TANITIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seytanazaptabayfikretnoktakom
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Loader deki resimlere tıklayınca site açılıyor
Yorumlarınızı bekliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Resime tıklayınca sitenin açılmasını neden üstüne basa basa söyledin? Shell komudunu kullanmak çok zor olmamalı . . .

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Teşekkürler Yararıma Oldu Sağol

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Chat kısmı berbat.Kim ne mesaj göndermiş belli olmuyor.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kardeşim loadermi şimdi bu ? çok saçma chat bölümü var diyosun fakat ordaki chat değilki yazdığını txt olarak kaydediyor sonrada bu txt'yi bana atın diyosunuz saçma olmuş. kb. programın genel olarak görünümü sanki virüsmüş gibi geldi neyse.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim loadermi şimdi bu ? çok saçma chat bölümü var diyosun fakat ordaki chat değilki yazdığını txt olarak kaydediyor sonrada bu txt'yi bana atın diyosunuz saçma olmuş. kb. programın genel olarak görünümü sanki virüsmüş gibi geldi neyse.
Dostum Burada kimin MemoryLoader yapacak kadar deneyimi var söylermisin adam belki ilk defa yapmış ve ilk defa yaptıysa mükkemel olmuş BURADA Trojan.Worm.Malware Virüs vs kimse gönderemez Crypter Aktif Yok şuan çünki koysa bile ama yasak öyle birşey olsaydı şimdiye çoktan ban yemişti adam bilip bilmeden Post Kasma İYİ Forumlar

seytanazaptabayfikretnoktakom
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum Burada kimin MemoryLoader yapacak kadar deneyimi var söylermisin adam belki ilk defa yapmış ve ilk defa yaptıysa mükkemel olmuş BURADA Trojan.Worm.Malware Virüs vs kimse gönderemez Crypter Aktif Yok şuan çünki koysa bile ama yasak öyle birşey olsaydı şimdiye çoktan ban yemişti adam bilip bilmeden Post Kasma İYİ Forumlar
eyw benim böyle bir niyetim yok

Good Bye Liverpool
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Chat Bölümünü Kaldır Loaderin Boyutunu Büyüt Ve Menüsünün Rengini Değiştir Tamamdır

Good Bye Liverpool
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Chat Bölümünü Kaldır Loaderin Boyutunu Büyüt Ve Menüsünün Rengini Değiştir Tamamdır

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
iyi

Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Güzel Yapmışsın. Bazı Eksiklikler Var. Ve Tasarımına Daha Çok Önem Verirsen Daha Güzel İşler Başarabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...