amacı onayı hızlandırmak ise çok işe yararLoader deki resimlere tıklayınca site açılıyor
Yorumlarınızı bekliyorum
şuan nası onay yapsam diye düşünüyomamacı onayı hızlandırmak ise çok işe yarar
ney yararına olduTeşekkürler Yararıma Oldu Sağol
o chat bölümünü bi tam yapamadımChat kısmı berbat.Kim ne mesaj göndermiş belli olmuyor.
Dostum Burada kimin MemoryLoader yapacak kadar deneyimi var söylermisin adam belki ilk defa yapmış ve ilk defa yaptıysa mükkemel olmuş BURADA Trojan.Worm.Malware Virüs vs kimse gönderemez Crypter Aktif Yok şuan çünki koysa bile ama yasak öyle birşey olsaydı şimdiye çoktan ban yemişti adam bilip bilmeden Post Kasma İYİ Forumlarkardeşim loadermi şimdi bu ? çok saçma chat bölümü var diyosun fakat ordaki chat değilki yazdığını txt olarak kaydediyor sonrada bu txt'yi bana atın diyosunuz saçma olmuş. kb. programın genel olarak görünümü sanki virüsmüş gibi geldi neyse.
eyw benim böyle bir niyetim yokDostum Burada kimin MemoryLoader yapacak kadar deneyimi var söylermisin adam belki ilk defa yapmış ve ilk defa yaptıysa mükkemel olmuş BURADA Trojan.Worm.Malware Virüs vs kimse gönderemez Crypter Aktif Yok şuan çünki koysa bile ama yasak öyle birşey olsaydı şimdiye çoktan ban yemişti adam bilip bilmeden Post Kasma İYİ Forumlar
tamam chat bölümünü kaldırcamChat Bölümünü Kaldır Loaderin Boyutunu Büyüt Ve Menüsünün Rengini Değiştir Tamamdır
eywGüzel Yapmışsın. Bazı Eksiklikler Var. Ve Tasarımına Daha Çok Önem Verirsen Daha Güzel İşler Başarabilirsin.
kardeşim k.b şimdi yorumu tekrar okudum atarlı gibi olmuş alındıysan özür dilerimeyw benim böyle bir niyetim yok