tigdes in klavyeleri güzel model vermiyorum ama hepsi iyi bütçene göre bakabilrsinMekanik klavyemin switchleri bozuldu yeni bi mekanik klavye almak istiyorum ama kararsız kaldım bi önceki klavyem gibi çabuk bozulan bi klavye istemiyorum tl limitlerimde 300 tl önerileriniz varmıdır arkadaşlar kullanıpta önerdiğiniz
az önce neredeyse philipsspk8404 alıyordum ama almadan bi sizinde fikirlerinizi alayım dedim yardımcı olursanız sevinirim
bende rampage hydra rgb kullanıyorum ancak tuşları akşamları çok sesli oluyor klavye kullanışlıMekanik klavyemin switchleri bozuldu yeni bi mekanik klavye almak istiyorum ama kararsız kaldım bi önceki klavyem gibi çabuk bozulan bi klavye istemiyorum tl limitlerimde 300 tl önerileriniz varmıdır arkadaşlar kullanıpta önerdiğiniz
az önce neredeyse philipsspk8404 alıyordum ama almadan bi sizinde fikirlerinizi alayım dedim yardımcı olursanız sevinirim
kanka bende buna karar kıldım gibi red swich'lisinide buldum ince hesaptan şu andagamepower-calypso var kanka su geçirmez fiyatı da uygun kendim kullanıyorum 8 aydır sıkıntısını görmedim