mekanik klavye önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
500-800 TL arası
:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Gamepower ogre al f/p klavye

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Gamepoweri da herkes kötülemiş aşırı arada kaldım ya yorumlara güvenmeyip alsammı bilmiyorum staj paramın yarısı gitcek kötü çıkmasınıda istemiyorum nezamandır kullanıyosun reis gamepoweri
ben uzun zamandır kullanıyorum kronik sıkıntıları var tuşlar takılıyor vs bende değişmeyi düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben uzun zamandır kullanıyorum kronik sıkıntıları var tuşlar takılıyor vs bende değişmeyi düşünüyorum
valla kral herkes farklı bişey diyor şans işi galiba ama okadar cok kronik şikayet varki şansmi değilmi bilemedim açıkcası gamepower için şuan arkadaşımın kargosunu bekliyorum o alsın bi kullansın ona gore

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
valla kral herkes farklı bişey diyor şans işi galiba ama okadar cok kronik şikayet varki şansmi değilmi bilemedim açıkcası gamepower için şuan arkadaşımın kargosunu bekliyorum o alsın bi kullansın ona gore
bence şansa bırakma gamepower alma daha iyi bişey bulursun beni aşırı kanser ediyo oyunda fln basmıyo ara sıra çok tilt ediyo

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Altec lansing alGK8614GW (Red Switch) almayı düşünüyorum ancak adamakıllı hiç inceleme yok o yüzden aşırı kararsız kaldım. Gamepower klavyelerinde kronik sorun varmış o yüzden onlara da güvenemedim hiç. Uzun süreli 500-800 TL arası mekanik klavye kullanan var mı tavsiye edebileceği? Diğer forumlarda herkes Rampage'yi kötülemiş, yay sesi falan geliyormuş. Dandik yapılmış, öyle sorunları varmış.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu markayı öneririm kendim de kullanıyordum şimdi yedek klavye olarak tutuyorum fakat bayağa bir güzel yani kullanışlı 5-6 yıll idare eder seni​

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
rampage hydra r6 kullanıyorum. En sevdiğim özelliği klavye üzerinde ses +/- topu olması. 1 sene oldu alalı. Günde yaklaşık 7 saat kullanıyorum. Şimdiye kadar her hangi bir sorunla karşılaşmadım. tuşların klavye zeminiyle arası açık, kolay kolay toz vs dolmuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
rampage hydra r6 kullanıyorum. En sevdiğim özelliği klavye üzerinde ses +/- topu olması. 1 sene oldu alalı. Günde yaklaşık 7 saat kullanıyorum. Şimdiye kadar her hangi bir sorunla karşılaşmadım. tuşların klavye zeminiyle arası açık, kolay kolay toz vs dolmuyor.
tuşları fırlıyor yazmışlar dogrumu

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
tuşları fırlıyor yazmışlar dogrumu
Hocam 1 yıldır ne bir tuş fırlaması, ne bir tuş basmaması hiçbir sorun yaşamadım. Kaldı ki ben klavyeyi biraz sert kullanıyorum oynadığım oyunlarla alakalı olarak. Şimdilik çok memnunum. Umarım böyle devam eder.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka bi 100 lira daha koyma şansın varsa eğer
Warlock Compact Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi öneririm ben onu kullanıyorm gayet memnunum ama eğer bulamazsam
Ogre Raınbow Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hocam 1 yıldır ne bir tuş fırlaması, ne bir tuş basmaması hiçbir sorun yaşamadım. Kaldı ki ben klavyeyi biraz sert kullanıyorum oynadığım oyunlarla alakalı olarak. Şimdilik çok memnunum. Umarım böyle devam eder.
istek listesine ekledim bakalım ayın 15inde tekrar göz gezdircem yorumdaki klavylere
Kanka bi 100 lira daha koyma şansın varsa eğer
Warlock Compact Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi öneririm ben onu kullanıyorm gayet memnunum ama eğer bulamazsam
Ogre Raınbow Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi öneririm
max 900e cıkabilirimde 100 tlde az para deil ya maaşım az stn

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Altec lansing alGK8614GW (Red Switch) almayı düşünüyorum ancak adamakıllı hiç inceleme yok o yüzden aşırı kararsız kaldım. Gamepower klavyelerinde kronik sorun varmış o yüzden onlara da güvenemedim hiç. Uzun süreli 500-800 TL arası mekanik klavye kullanan var mı tavsiye edebileceği? Diğer forumlarda herkes Rampage'yi kötülemiş, yay sesi falan geliyormuş. Dandik yapılmış, öyle sorunları varmış.

%60 Mekanik Oyun Klavyesi Tip C Kablolu 68 Tuşlu LED Arkadan Aydınlatmalı USB Su Geçirmez Apex Pro ışıklı Klavye 18 Krom RGB Aydınlatma Arka Işık Oyuncular ve Dizgisçiler için Gölgelenmeyi Önleyici Tuşlar (Mavi Anahtar) tavsiye ederim.Amazon da satılıyor.​

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bence eyer vaz geçip ucuz bakarsan trust gtx bak dostum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

%60 Mekanik Oyun Klavyesi Tip C Kablolu 68 Tuşlu LED Arkadan Aydınlatmalı USB Su Geçirmez Apex Pro ışıklı Klavye 18 Krom RGB Aydınlatma Arka Işık Oyuncular ve Dizgisçiler için Gölgelenmeyi Önleyici Tuşlar (Mavi Anahtar) tavsiye ederim.Amazon da satılıyor.​

%60 mekanik ne oluyor
bence eyer vaz geçip ucuz bakarsan trust gtx bak dostum
trustun mause kullanıyorum klavyesini ilk kez duydum bi bakarım

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
gamepoower cacıki kanka o kadar para veriyorsan da steelseries alırsın daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...