mekanik klavye önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
500-800 TL arası
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi​

onerırım 417 tl

ABOBA
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Reddragon K530 Draconic satın almak için çok iyi bir seçenek, size tavsiye ederim

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kötülemesine Kötülüyorlar. Steel Series'ide Kötülüyorlar Ama Kötüledikleri Gibi Değil. Teknosa, Vatan, MediaMark Mağazalarına Gidip Klavyeleri Elin İle Kontrol Et Daha İyi Olur İçine Kurt Düşmemiş Olur ;)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ha özür dilerim bunlara bi bak istersen fiyatı bi yüksek olan bide düşük olan var durumuna göre ayarlarsın sen hem indirimde olan da var

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ilki mekanik hisli hocam aman dikkat edin böyle şeylerde bi yakınınız mekanik fln ister gider dediğinizide satın alır sıkıntı cıkarır ikinciside alabilceklerim arasinda tavsiye için teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ilki mekanik hisli hocam aman dikkat edin böyle şeylerde bi yakınınız mekanik fln ister gider dediğinizide satın alır sıkıntı cıkarır ikinciside alabilceklerim arasinda tavsiye için teşekkürler
vallah artık klavye alamıyoruz ki önceden monitör alıyorduk bi fiyata şimdi klavye bi tavyiyem daha olacak kablolu alma kalbo cabuk gidiyor hası şeklinde kablolu olanları tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
vallah artık klavye alamıyoruz ki önceden monitör alıyorduk bi fiyata şimdi klavye bi tavyiyem daha olacak kablolu alma kalbo cabuk gidiyor hası şeklinde kablolu olanları tavsiye ederim
valla haklısınız hocam ya monitor de almak istiyodumda bu fiyatlarda almak zor gibi laptop monitoruyle zor oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
oyun içinde kullanıcaksan RAMPAGE tuşları esnek ve algısı çok kaliteli

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

Xpg Summoner Mx Blue Rgb Oyuncu Klavyesi : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Bu ürün büyük enterli bir şekilde geliyorsa ve Türkçe harfleri barındırıyorsa almayı planlıyorum. Ürünün görselinde İngilizce Q klavyeyi göstermişler emin olamadim.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
O fiyatlara önermem bence rakam ı bşraz cıkar ve steal series e bak derim eminim pişman olmıcaksın

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Gamepower veya Gametech bakabilirsin ben Gametech kullanıyorum uzun süredir sıkıntı yaşamadım.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
gamepower ogre ye bak istersen dayanıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...