James donkey 610s kardeşim bak işini fazlasıyla çözecektir
James donkey 610s kardeşim bak işini fazlasıyla çözecektir
Klavye?Hocam biraz durumun varsa 1k daha ekleyeblirsen ya da indirimde bulursan Samsung galaxy c5 Pro. yıllardır kullanıyorum çok memnunum
ben logitech G513 carbon öneririm kral ancak 1100 tl felan olması lazım onun yerine Hyperx alloy origins in kırmızısını alabilirsin 850-900tl indirimde yakalarsan 700tlye alırsın780 tl bütçem var, ışıklı mekanik (sesli sessiz) uzun ömürlü oyuncu klavyesi biliyorsanız yazar mısınız?
Bende rampage var ama bunuda öneririm.bunu yazıyordum sen yazmışsın reis logitech eski klavymeden sonra eski tip klavye girişli 10 yıldır var hala çalışıyor ondan sonra kullanıdğım en uzun klavye 3 yıl oldu sanırım kullanalı hala da kullanıyorum![]()
rampage e karşı ön yargım var önceden mouse + klavye almıştım çok çok kötüydü ve servisi de hiç ilgilenmediBende rampage var ama bunuda öneririm.
780 tl bütçem var, ışıklı mekanik (sesli sessiz) uzun ömürlü oyuncu klavyesi biliyorsanız yazar mısınız?
bu klavyeye bi bak istersen780 tl bütçem var, ışıklı mekanik (sesli sessiz) uzun ömürlü oyuncu klavyesi biliyorsanız yazar mısınız?