Çözüldü Memory Hackers güvenilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
1 HİZMET YILI
Memory Hackers sitesinden hile indirmek istiyorum. Site güvenilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Memory Hackers, senelerdir ücretsiz bir şekilde birçok kullanıcıya hitap eden güzide bir hile forumu olmuştur. Bu geçen zaman içerisinde de kendisini kanıtlamıştır. O yüzden içinizde herhangi bir kuşku oluşmasın. Memory Hackers hilelerini tercih edebilirsiniz. Bizlere güvenip Memory Hackers'ı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.
Bum Be RedZz
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
15 yıllık forum. Site tarafından onaylanan şeyleri yüklersen, hiçbir problem yaşanmaz.

Üye
1 HİZMET YILI
MemoryHackers'a gelirsek, bu tarz siteler genellikle güvenilir olmaz. İçerisinde zararlı yazılımlar olabilir, kişisel bilgilerini çalabilir veya sistemine kötü amaçlı yazılımlar bulaştırabilir. Hilelerin çoğu, sadece oyunu manipüle etmekle kalmaz, aynı zamanda cihazını da tehlikeye atabilir.

Bum Be RedZz
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hileler virüs bulaştırmak için sıkça tercih edilir çünkü zaten hileler de virüs olarak algılanabiliyor. Tabii ki buradan bir kullanıcıdan alacağın dosyada virüs olabilir, fakat sitenin moderatorlerinin onayladığı hilelerde ben yıllardır hiç problem yaşamadım. Yine de körü körüne güvenmek zorunda değilsin. VirusTotal ve benzeri tarafsız platformlarda kontrol edip kullanıp kullanmayacağına karar verebilirsin. @Çağan Baydar.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Memory Hackers, senelerdir ücretsiz bir şekilde birçok kullanıcıya hitap eden güzide bir hile forumu olmuştur. Bu geçen zaman içerisinde de kendisini kanıtlamıştır. O yüzden içinizde herhangi bir kuşku oluşmasın. Memory Hackers hilelerini tercih edebilirsiniz. Bizlere güvenip Memory Hackers'ı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...