Çok güvenli kardeşim.
saten virüs total veriyorlar.
Benim başıma gelen olaya neden olan hiledede virüstotal vardı fazla virüs yoktu ama bir anlık oldu yani çok değişik bir şeydi :/ banı kullanırken yiyim ona bişe demiyorum sadece oyuna girdiğim anda felan bişe yapmadan yerim diye tırsıyorum yani.Hileleri çoğu kişi indiriyor hiçbiri sıkıntı yaşamıyor ban yeme ihtimalin var hile kullanıyorsun sonuçta.
ama virüs yayacak bir site değil bundan emin olabilirsin.
Aslında bir arkadaş bana burdan wall atmıştı bi kaç maç girmiştim birşey olmamıştıda ne biliyim her hilede öyle olmuyo iştePc ne virüs falan girmez merak etme ben zulu hilesinden beri kullanıyorum bana hiç bisey olmadı
Kardeş Virüs Olsa Burdan 1 Milyon Aşkın Kullanıcı Olmaz
Neden herkes de şu üyesi çok olduğu için virüs olmaz mantığı var?
Krşm arap hilelerinde virüs dolu ama binlerce kişi kullanıyor. Belki bu sitedeki üyeler bot? Aktif kullanıcılar yerine bak 2 bini zar zor geçiyor. Çoğunlukla onu da geçemiyor.Kardeşim o kadar üye var o kadar üye bu sitede neden kalıyor ?
Hileler güvenli olduğu için demi bu sitede hilelerde virüs olsa senin benim ne işim olur bu sitede ?
Krşm arap hilelerinde virüs dolu ama binlerce kişi kullanıyor. Belki bu sitedeki üyeler bot? Aktif kullanıcılar yerine bak 2 bini zar zor geçiyor. Çoğunlukla onu da geçemiyor.
Zaten her siteye güvenilmiyor ya bazen paralı satanlara bile gevenesi gelmiyor insanın.Eğer MemoryHackers hilelerini kullanırsan sorun yaşamazsın , ancak diğer hileler için aynı şeyi söyleyemem .
Bilemicem ama sonuçta duvarı tamamen kapatıyorsun yani kenardan geçen adam bile görse seni hekleyebilir.Kardeş Virüs Olsa Burdan 1 Milyon Aşkın Kullanıcı Olmaz
Yani dediğin gibi sadece hile kullanan kişilere karşı kullanmaya düşünüyorum hesapta değerli itemler var baya çöp olmasın boşamemory hackers ın loaderinde virüs yok fakat minr yok diyebilir miyim bilmiyorumneyse boşverelim hile karşıtı olanlar trojan olusturup sana atmış vede sende bunu açmış olabılırsın hıle kullanırken hıc kımseyı takma arkada muzık ac sana küfür ederlerse takma kısacası hile açıp oynarken sana küfredildikçe zevk al. kımseyı takma ama gerçek hayatta kufrederlerse taktik maktik yok bam bam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?