Memory hackers hile açısından ne kadar güvenli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

#GG

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Benim çok eskiden başka bir oyunda hile olayları yüzünden başım ağır yanmıştı hep ban yiyeceğim diye korkarken güvenlik duvarı kapalı olduğu anda bir anlık pc virüsten nayayı yemişti adamlar dosyaları şifreleyip bende bitcoin istiyodu :/ işin ilginci ise adamın eposta adresini felan bile görebiliyordum yani ilginç bir olaydı üstüne format atınca gitti tabi ama bende o bıraktığı korkuyu hiç bir zaman unutamadım yani. Şimdi benim sıkıntım karşı takımda çıkabilecek herhangi bir heçkır vakası için yanımda bir hile bulundurmak istiyorum ama tabiki hile açmam için güvenlik duvarını kapatmam gerekiyor şimdi benim başıma bu güvenlik duvarı yüzünden gelen sıkıntılı olay yüzünden hafiften tırsıyorum etraftan araştırdığım kadarıyla ücretsiz olarak paylaşılan hilelere güvenmeyin deniyor ama siteye baktığımda herkez hilenin sıkıntısız çalıştığından bahsediyor şimdi ben bu yazılanlara güvenebilirmiyim? tabi hileyi kullanmak ve sonucundan oluşabilcek sıkıntılar bize ait ama hileyi fazla belli etmeden 1 maç kullanıp 1 gün sonra vac yemek koyar yani veya pc`ye virüs sızması felan.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Çok güvenli kardeşim.
saten virüs total veriyorlar.

:D
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Pc ne virüs falan girmez merak etme ben zulu hilesinden beri kullanıyorum bana hiç bisey olmadı

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Hileleri çoğu kişi indiriyor hiçbiri sıkıntı yaşamıyor ban yeme ihtimalin var hile kullanıyorsun sonuçta.
ama virüs yayacak bir site değil bundan emin olabilirsin.

#GG

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Çok güvenli kardeşim.
saten virüs total veriyorlar.
Hileleri çoğu kişi indiriyor hiçbiri sıkıntı yaşamıyor ban yeme ihtimalin var hile kullanıyorsun sonuçta.
ama virüs yayacak bir site değil bundan emin olabilirsin.
Benim başıma gelen olaya neden olan hiledede virüstotal vardı fazla virüs yoktu ama bir anlık oldu yani çok değişik bir şeydi :/ banı kullanırken yiyim ona bişe demiyorum sadece oyuna girdiğim anda felan bişe yapmadan yerim diye tırsıyorum yani.
Pc ne virüs falan girmez merak etme ben zulu hilesinden beri kullanıyorum bana hiç bisey olmadı
Aslında bir arkadaş bana burdan wall atmıştı bi kaç maç girmiştim birşey olmamıştıda ne biliyim her hilede öyle olmuyo işte

Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
bende aynı sen gibiydim ama geçti bu korku forumdaki çoğu hileyi kullandım hiçbir problem olmadı zaten baktım ortam da dürüst iyi anlaşmalı felan sonra foruma da takıldım 100 küsür mesajım vs var seni ikna edebildiysem ne mutlu bana :)

• Like
Tepkiler: #GG
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Cra c k, hack vs olaylarında her zaman bir risk vardır malesef. Program görevini yaparken arka planda neler yaptığını bilemeyiz, en azından bir çoğumuz. Ha bu işten anlayan kişiler olup analiz yapıp bir şeylere ulaşırsa zaten hızlı bir şekilde yayılırki duyarız. Şuana kadar bir şey duymadım şahsen. Diğer yandan, en basitinden oyunlara attığımız cra c k dosyası arka planda hangi açıkları veriyor bilemiyoruz ama mecburen kullanıyoruz. Zaten piyasada, online oyunlar için adı geçen bir çok program zararlı. Re kl am vereninde tutta, kafasına göre program yükleyen mi dersin, silinmeyen kendini beşyüz yere kopyalan mı dersin bir sürü sıkıntılar yaratıyor. Şahsen bu sitenin kullanıcılara zarar vereceğini düşünmüyorum( hesap bilgilerini çalma, kredi kartı bilgilerini çalma,ddos için bot pc vs) Yapsalar yapsalar, hileler belli bir kıva geldikten sonra ücretli hile geçerler diye tahmin ediyorum. Yani bizleri biraz tester gibi kullanıyor olabilirler. :D Sonuçta ücretsiz hile :)
Edit: Bazı kelimeleri site yazmıyor, enterasn bir bir şey, acaba bilinçli yapılmış yoksa sistem hatası mı? *****, reklam crac k, rekla m düz yazınca mesajlarda çıkmadı. ilginç.:thonkie:

• Like
Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hayatımda gördüğüm en iyi hile bence. Virüs yok hiç bir kötü durum yok. Tertemiz. Zaten bu kadar üyesi olan forumdan kötü bir şey gelmez. İçin rahat olsun kardeşim.

• Like
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Eğer MemoryHackers hilelerini kullanırsan sorun yaşamazsın , ancak diğer hileler için aynı şeyi söyleyemem .

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Kardeş Virüs Olsa Burdan 1 Milyon Aşkın Kullanıcı Olmaz

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
MemoryHackers hileleri temizdir güvenilirdir
Ancak yorumlarda gördüğün pubg lite şu hilesi bu hilesi onlara itibar etme konulara bak zaten Vt eklemek zorunlu oraya

• Like
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
memory hackers ın loaderinde virüs yok fakat minr yok diyebilir miyim bilmiyorum:thonkie: neyse boşverelim hile karşıtı olanlar trojan olusturup sana atmış vede sende bunu açmış olabılırsın hıle kullanırken hıc kımseyı takma arkada muzık ac sana küfür ederlerse takma kısacası hile açıp oynarken sana küfredildikçe zevk al. kımseyı takma ama gerçek hayatta kufrederlerse taktik maktik yok bam bam :thinkie:

• Like
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Neden herkes de şu üyesi çok olduğu için virüs olmaz mantığı var?

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Neden herkes de şu üyesi çok olduğu için virüs olmaz mantığı var?

Kardeşim o kadar üye var o kadar üye bu sitede neden kalıyor ?
Hileler güvenli olduğu için demi bu sitede hilelerde virüs olsa senin benim ne işim olur bu sitede ?

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim o kadar üye var o kadar üye bu sitede neden kalıyor ?
Hileler güvenli olduğu için demi bu sitede hilelerde virüs olsa senin benim ne işim olur bu sitede ?
Krşm arap hilelerinde virüs dolu ama binlerce kişi kullanıyor. Belki bu sitedeki üyeler bot? Aktif kullanıcılar yerine bak 2 bini zar zor geçiyor. Çoğunlukla onu da geçemiyor.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Krşm arap hilelerinde virüs dolu ama binlerce kişi kullanıyor. Belki bu sitedeki üyeler bot? Aktif kullanıcılar yerine bak 2 bini zar zor geçiyor. Çoğunlukla onu da geçemiyor.

Senin düşüncen kardeşim Güvenmeyenler indirmeye bilir.
O zaman bu fikrini hileyi indirenlere sorabilirsin. Kaç kişi virüs var diye şikayetci
Bu sayfaya gelen kişilerin çoğu hile için bu yüzden aktif olmayabilirler mi ?
Bu sayfa aktif olanlarda insanlara yardım etmeyi seven siteyi seven ve sitede vakit geçirmeyi seven kişiler :)

#GG

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Üye
9 HİZMET YILI
2017 den beri buradan hile kullanıyorum ne bir oyundan ban yedim ne de virüs bulaştı tamamen güvenilir

• Like

#GG

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
memory hackers ın loaderinde virüs yok fakat minr yok diyebilir miyim bilmiyorum:thonkie: neyse boşverelim hile karşıtı olanlar trojan olusturup sana atmış vede sende bunu açmış olabılırsın hıle kullanırken hıc kımseyı takma arkada muzık ac sana küfür ederlerse takma kısacası hile açıp oynarken sana küfredildikçe zevk al. kımseyı takma ama gerçek hayatta kufrederlerse taktik maktik yok bam bam :thinkie:
Yani dediğin gibi sadece hile kullanan kişilere karşı kullanmaya düşünüyorum hesapta değerli itemler var baya çöp olmasın boşa :) bide bu son şeyde premium şeysi geldi cs`ye bide onun parası var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...