Üye
memory hackers ile hile açtıgımda pc im neden kasıyor pubg mobile
16gb ram 16 çekirdek 1tb ssd sanallrştırma açıkSistemin ile ilgili bir problem olabilir daha önce böyle bir sıkıntı yaşamadım , sistem özelliklerini atabilir misin?
pubg mobile driver falan yuklememe gerek varmıbenim sistem özelliklerim senden düşük ama herhangi bir kasma yaşamadım hangi oyunda hile açıyorsun ?
kanka ayarlarını en düşüğe çek 90 fps seçeneğini kullan gameloop max o kadar verdiriyor bendede 16 gb ram var16gb ram 16 çekirdek 1tb ssd sanallrştırma açık
alakası bence yok , gameloop 90 fps ve üstü vermiyor.hile açtığında ui fps düşüklüğü yaratır ondandır
anladmhile açtığında ui fps düşüklüğü yaratır ondandır
gameloop un optimizasyon sıkıntıları var bildiğin gibi PubgM de optimizasyon sorunları yaşıyor bundan kaynaklı kasıyor olabilir ve arka planda çalıştırdığın uygulamaları çoğunu kapat gameloop ayarlarında oyunun akıcılığını Hd den akıcıya düşür. Gameloop ayarlarını otomatik yap oyuna gireceğin zaman Ayarlar<Sistem<Ekran bölmüne gir ve ekran çözünürlüğünü düşür (1400x1050 - 1280 x 1024) her oyuna girdiğinde istiyorsan HRC adlı uygulamayı da yükleyebilirsin Ekran Hz ni ve Çözünürlüğünü hızlı bir şekilde değiştirmek için.16gb ram 16 çekirdek 1tb ssd sanallrştırma açık
1440x1080 olurmu ? 1050 piksele düsmiyeyiim yorumun için saolgameloop un optimizasyon sıkıntıları var bildiğin gibi PubgM de optimizasyon sorunları yaşıyor bundan kaynaklı kasıyor olabilir ve arka planda çalıştırdığın uygulamaları çoğunu kapat gameloop ayarlarında oyunun akıcılığını Hd den akıcıya düşür. Gameloop ayarlarını otomatik yap oyuna gireceğin zaman Ayarlar<Sistem<Ekran bölmüne gir ve ekran çözünürlüğünü düşür (1400x1050 - 1280 x 1024) her oyuna girdiğinde istiyorsan HRC adlı uygulamayı da yükleyebilirsin Ekran Hz ni ve Çözünürlüğünü hızlı bir şekilde değiştirmek için.
Hrc Yüklemek için linkBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapkendim de uzun zamandır kullanıyorum hiç bir sıkıntı virüs olayı yaşamadım.
Sürücü lerini kesinlikle güncelle güncellemek için Driver Booster 9 Yükleyebilirsin
1440x1080 de olur aslında ekran hz ni ayarla1440x1080 olurmu ? 1050 piksele düsmiyeyiim yorumun için saol
memory hackers ile hile açtıgımda pc im neden kasıyor pubg mobilebn yaşamadım bence seninle sor