memory hackers ile hile açtıgımda pc im neden kasıyor pubg mobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sistemin ile ilgili bir problem olabilir daha önce böyle bir sıkıntı yaşamadım , sistem özelliklerini atabilir misin?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
fotmatlamakta ve güvenlik programlarını kapatmakta fayda var dene düzelmezse adminlerle görüş onlar iyi bilirler

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
benim sistem özelliklerim senden düşük ama herhangi bir kasma yaşamadım hangi oyunda hile açıyorsun ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
16gb ram 16 çekirdek 1tb ssd sanallrştırma açık
gameloop un optimizasyon sıkıntıları var bildiğin gibi PubgM de optimizasyon sorunları yaşıyor bundan kaynaklı kasıyor olabilir ve arka planda çalıştırdığın uygulamaları çoğunu kapat gameloop ayarlarında oyunun akıcılığını Hd den akıcıya düşür. Gameloop ayarlarını otomatik yap oyuna gireceğin zaman Ayarlar<Sistem<Ekran bölmüne gir ve ekran çözünürlüğünü düşür (1400x1050 - 1280 x 1024) her oyuna girdiğinde istiyorsan HRC adlı uygulamayı da yükleyebilirsin Ekran Hz ni ve Çözünürlüğünü hızlı bir şekilde değiştirmek için.
Hrc Yüklemek için link
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kendim de uzun zamandır kullanıyorum hiç bir sıkıntı virüs olayı yaşamadım.
Sürücü lerini kesinlikle güncelle güncellemek için Driver Booster 9 Yükleyebilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
gameloop un optimizasyon sıkıntıları var bildiğin gibi PubgM de optimizasyon sorunları yaşıyor bundan kaynaklı kasıyor olabilir ve arka planda çalıştırdığın uygulamaları çoğunu kapat gameloop ayarlarında oyunun akıcılığını Hd den akıcıya düşür. Gameloop ayarlarını otomatik yap oyuna gireceğin zaman Ayarlar<Sistem<Ekran bölmüne gir ve ekran çözünürlüğünü düşür (1400x1050 - 1280 x 1024) her oyuna girdiğinde istiyorsan HRC adlı uygulamayı da yükleyebilirsin Ekran Hz ni ve Çözünürlüğünü hızlı bir şekilde değiştirmek için.
Hrc Yüklemek için link
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kendim de uzun zamandır kullanıyorum hiç bir sıkıntı virüs olayı yaşamadım.
Sürücü lerini kesinlikle güncelle güncellemek için Driver Booster 9 Yükleyebilirsin
1440x1080 olurmu ? 1050 piksele düsmiyeyiim yorumun için saol

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Sistemle alakalı olabilir normal oyuna göre esp vs seyler oldugu için yaklaşık 100 kişini bilgileri içinde ve ekranında gözüküyr mesafeleri dahil mesafe bilgisini kısarsan biraz düzele bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...