Onaylı Üye
Mobile ait bir uygulaması olsa ve mobil platformu için içerik üretilse bu bizi daha çok mutlu eder. İnanıyorum, bu da gerçekleşecektir.
Moderatörün son düzenlenenleri:
siz olayı farklı anlamıssınızMobil oyunlar için de paylaşım yapıyorlar zaten ek olarak neden apk çıkartsınlar gir siteye kullan
içeriği ne olacak google play oyunlarına hile mi? yanlış mı anladım acaba böyle olunca garip duruyor sonuçta hile içerikli bir forum google playde nasıl olacaksiz olayı farklı anlamıssınızanlatmak istedigim sadece mobıl plartform için google play tarzı bir uygulama mesela
siz memory hackes sitesini 2 günlük sanıyorsunuz sanırım normal sartlarda ayyıldız team gibi isteselerdi kurumsallasmısları yani bir uygulama piyasaya sürmesi ve bu tamamen aylık uyelik sistemli olmus olsa hiç de kotü olmaz ve imajına imaj katariçeriği ne olacak google play oyunlarına hile mi? yanlış mı anladım acaba böyle olunca garip duruyor
kastımız yalan yannış bilgi vermek degil yukarıdada belirtim gibi siteden farklı bir uygulama konundısına da cok çıkmak istemiyorum siz tercihinizi yine mobilden siteye girerek yapa bilirsiniz ben de tercihimi uygulamayı yazarlarsa yetkililer telefonumdan ücretini vererek gerekirse kullanım hakkı elde ederim Dedim gibi tercih meselesi...Var zaten uygulaması normal PC den nasıl giriyorsan mobilde de normal site açılıyor bakabiliyorsunuz her şeye yine araştırmadan yalan yalnış cevap vermeyin
bazı mobil oyunlarında hilesi olsa cok güzel pubg mobile hariç tabkidesiz memory hackes sitesini 2 günlük sanıyorsunuz sanırım normal sartlarda ayyıldız team gibi isteselerdi kurumsallasmısları yani bir uygulama piyasaya sürmesi ve bu tamamen aylık uyelik sistemli olmus olsa hiç de kotü olmaz ve imajına imaj katar
Hile sitelerini kurumsallaştıramazsın sadece yazılımcı arkadaşlar buraya ilişkisi olmayan bir program geliştirip sürebilirler. Aklına mantığına hile sitesinin uygulamasına güvenmek ve google play'den indirmek yatıyor mu? diyelim ki senin yatıyor insanlar güvenir mi sence?siz memory hackes sitesini 2 günlük sanıyorsunuz sanırım normal sartlarda ayyıldız team gibi isteselerdi kurumsallasmısları yani bir uygulama piyasaya sürmesi ve bu tamamen aylık uyelik sistemli olmus olsa hiç de kotü olmaz ve imajına imaj katar
Google play uygulaması olarak olmasını istemiş arkadaş öyle anladım benVar zaten uygulaması normal PC den nasıl giriyorsan mobilde de normal site açılıyor bakabiliyorsunuz her şeye yine araştırmadan yalan yalnış cevap vermeyin