Memory Hackers'ın mobil uygulaması yapılmalı ve mobil için içerik üretilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Mobile ait bir uygulaması olsa ve mobil platformu için içerik üretilse bu bizi daha çok mutlu eder. İnanıyorum, bu da gerçekleşecektir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
yok knk mobil gelmesin böyle iyi bnce

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
çok mantıklı bence. eylem yapalım :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
böyle daha iyi kolay ve kulanışlı mobile gerek yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kolay ama onaylı üye olmadan pek birşeyden faydalanamıyosun

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Mobil oyunlar için de paylaşım yapıyorlar zaten ek olarak neden apk çıkartsınlar gir siteye kullan

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
siz olayı farklı anlamıssınız :) anlatmak istedigim sadece mobıl plartform için google play tarzı bir uygulama mesela
içeriği ne olacak google play oyunlarına hile mi? yanlış mı anladım acaba böyle olunca garip duruyor sonuçta hile içerikli bir forum google playde nasıl olacak

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
içeriği ne olacak google play oyunlarına hile mi? yanlış mı anladım acaba böyle olunca garip duruyor
siz memory hackes sitesini 2 günlük sanıyorsunuz sanırım normal sartlarda ayyıldız team gibi isteselerdi kurumsallasmısları yani bir uygulama piyasaya sürmesi ve bu tamamen aylık uyelik sistemli olmus olsa hiç de kotü olmaz ve imajına imaj katar

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Var zaten uygulaması normal PC den nasıl giriyorsan mobilde de normal site açılıyor bakabiliyorsunuz her şeye yine araştırmadan yalan yalnış cevap vermeyin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Var zaten uygulaması normal PC den nasıl giriyorsan mobilde de normal site açılıyor bakabiliyorsunuz her şeye yine araştırmadan yalan yalnış cevap vermeyin
kastımız yalan yannış bilgi vermek degil yukarıdada belirtim gibi siteden farklı bir uygulama konundısına da cok çıkmak istemiyorum siz tercihinizi yine mobilden siteye girerek yapa bilirsiniz ben de tercihimi uygulamayı yazarlarsa yetkililer telefonumdan ücretini vererek gerekirse kullanım hakkı elde ederim Dedim gibi tercih meselesi...

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ne gerek varya boş iş sanki millet telefondan hilemi açıcak oyun için aşırı saçmalamışsın

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
gelebilir de cok problemli olur mobilde baya bi ugrastirir gibi

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
adamları boş işlerle uğraştırmayın ya naapçanki telefondan hile açınca pc den aldığın zevki alabilecekmisin sanki hiç sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
siz memory hackes sitesini 2 günlük sanıyorsunuz sanırım normal sartlarda ayyıldız team gibi isteselerdi kurumsallasmısları yani bir uygulama piyasaya sürmesi ve bu tamamen aylık uyelik sistemli olmus olsa hiç de kotü olmaz ve imajına imaj katar
bazı mobil oyunlarında hilesi olsa cok güzel pubg mobile hariç tabkide :D

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hile sitelerini kurumsallaştıramazsın sadece yazılımcı arkadaşlar buraya ilişkisi olmayan bir program geliştirip sürebilirler. Aklına mantığına hile sitesinin uygulamasına güvenmek ve google play'den indirmek yatıyor mu? diyelim ki senin yatıyor insanlar güvenir mi sence?
Post automatically merged:

Google play uygulaması olarak olmasını istemiş arkadaş öyle anladım ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...