Uzman Üye
memoryhacker loaderden ban yedim hemde spam yapmaktan okadar kişi söverken spamdan dolayı ban yedim lütfen kaldırırmısınız
boş mesaj yazmayalım lütfen ben yetkililerle iletişime geçmek istiyrum bu ban olayı ta zulu hilesinin olduğu zamanlar orda birisinden heber almştım ve onu yazıyordum haberdar etmek içinSaçma sapan şeyler yaparsanız ban yersiniz tabi şimdi yalvarıyorsun banımı aç diye
Konu kesinlikle çöp Mezarlığa taşınmalı.
Yetkililer
@LeftSpace , @Anaxinomus , @DeathSilence , @nader11ndeu , @#Eq1NoX , @ioz , @#MorpHeus , @#ExPlus @HyperionXTR , @'XMaze^^ , @*Mstkmlnr , @Perfectuse , @Apocalipsis ,
boş mesaj yazmayalım lütfen ben yetkililerle iletişime geçmek istiyrum bu ban olayı ta zulu hilesinin olduğu zamanlar orda birisinden heber almştım ve onu yazıyordum haberdar etmek için
tamam pardon konuşma tarzımdan dolayı bende senin dediğin gibi ´´yetkililer fazla bakmıyor´´ dedinya bende onlarn bakmasını istiyorum şuan loader aldı başını gidiyor sana karşı kusurr işleediysem affolaBoş mesaj değil gerçekler herzaman acıdır kardeşim benim
Loadere yetkililer fazla bakmıyor diye herkesin bi yerleri kalkıyo. Birisi ailevi küfür ediyo, diyeri tartışıyor, bir diyeri onay sistemi yapıyor, bir diyeride spam atıyor anlatabildimmi ?