memory loaderden ban yedim yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
memoryhacker loaderden ban yedim hemde spam yapmaktan okadar kişi söverken spamdan dolayı ban yedim lütfen kaldırırmısınız

HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Haklı Olarak ban yemişsini herkezde küfür vs vs var onlarda banlanıyorlardır emin ol.

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
İyi olmuştur bence . Kurunun yanında yaşta yanmasında !

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Saçma sapan şeyler yaparsanız ban yersiniz tabi şimdi yalvarıyorsun banımı aç diye

Konu kesinlikle çöp Mezarlığa taşınmalı.

Yetkililer
@LeftSpace , @Anaxinomus , @DeathSilence , @nader11ndeu , @#Eq1NoX , @ioz , @#MorpHeus , @#ExPlus @HyperionXTR , @'XMaze^^ , @*Mstkmlnr , @Perfectuse , @Apocalipsis ,
boş mesaj yazmayalım lütfen ben yetkililerle iletişime geçmek istiyrum bu ban olayı ta zulu hilesinin olduğu zamanlar orda birisinden heber almştım ve onu yazıyordum haberdar etmek için

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
boş mesaj yazmayalım lütfen ben yetkililerle iletişime geçmek istiyrum bu ban olayı ta zulu hilesinin olduğu zamanlar orda birisinden heber almştım ve onu yazıyordum haberdar etmek için

Boş mesaj değil gerçekler herzaman acıdır kardeşim benim

Loadere yetkililer fazla bakmıyor diye herkesin bi yerleri kalkıyo. Birisi ailevi küfür ediyo, diyeri tartışıyor, bir diyeri reklam yapıyor, bir diyeride spam atıyor anlatabildimmi ?

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Boş mesaj değil gerçekler herzaman acıdır kardeşim benim

Loadere yetkililer fazla bakmıyor diye herkesin bi yerleri kalkıyo. Birisi ailevi küfür ediyo, diyeri tartışıyor, bir diyeri onay sistemi yapıyor, bir diyeride spam atıyor anlatabildimmi ?
tamam pardon konuşma tarzımdan dolayı bende senin dediğin gibi ´´yetkililer fazla bakmıyor´´ dedinya bende onlarn bakmasını istiyorum şuan loader aldı başını gidiyor sana karşı kusurr işleediysem affola

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Loder de Kim Ne Yapıyorsa Yapsın Loader de Olan Bir Olayı Buraya Taşımayın Ban Konusuna Gelirek haketmişsin ki Banlanmışsın İyi Forumlar Kilit Çöp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...