Memory Loader'i her seferinde rardan çıkartmaya üşenenler için kısayol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
her seferınde 5 saniye gidiodu şimdi 2 vay be elıne saglık

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yol uzun gibi görünüyor ama basitmiş, elinize sağlık hocam bende 7-zip kullanıyorum direk windows dosya gezgini olarak açıyor 1 defa şifreyi yazmak yetiyor sonraki her load etme aşamasında şifre sormuyor, ama pcyi yeniden başlatınca bir kere daha şifre yazmak gerekiyor.

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben rardan çıkarmadan yapıyorum çalıştırıyorum el sonu tekardan açıp hazır konumda oyunu buluyorum. ama başarılı kullanıcam inşallah

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yol uzun gibi görünüyor ama basitmiş, elinize sağlık hocam bende 7-zip kullanıyorum direk windows dosya gezgini olarak açıyor 1 defa şifreyi yazmak yetiyor sonraki her load etme aşamasında şifre sormuyor, ama pcyi yeniden başlatınca bir kere daha şifre yazmak gerekiyor.
Bu işlemden sonra şifre ile uğraşmak gerekmiyor zaten tek amacı bu bu yüzden başlarken oldukça gereksiz diye başladım:)

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu işlemden sonra şifre ile uğraşmak gerekmiyor zaten tek amacı bu bu yüzden başlarken oldukça gereksiz diye başladım:)
Hocam şifresiz olunca virüs programına takılıyor sırf bu yüzden virüs programını kapattım editli windows yükledim, yoksa her defasında tekrardan loaderi tekrardan indirmem gerekiyor.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
3/5 saniye diye bakmıcan sürekli tekrardan çıkartmak bıktırıyordu beni cok iyi konu tebrk ederim

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hocam şifresiz olunca virüs programına takılıyor sırf bu yüzden virüs programını kapattım editli windows yükledim, yoksa her defasında tekrardan loaderi tekrardan indirmem gerekiyor.
Windows defender sorun çıkartıyorsa dışlamalar’a eklersen C diskini silinmez.
Post automatically merged:

3/5 saniye diye bakmıcan sürekli tekrardan çıkartmak bıktırıyordu beni cok iyi konu tebrk ederim
Rica ederim.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Windows defender sorun çıkartıyorsa dışlamalar’a eklersen C diskini silinmez.
Yok hocam bu saatten sonra defender ile uğraşamam vallahi dosyalarım yedekli bir şey olursa çakarım formatı. Loaderi dışlamaya eklesem bile defender illaki başımıza dert çıkartıyor konu dışı yazmayım defenderin sıkıntılarını biliyorsunuzdur yine de dışlama konusunda ki öneriniz için teşekkür ederim

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Loader’i masaüstünde bir klasöre atıp sadece o klasörü dışlamaya eklersen diğer dosyaların korunmaya devam eder ancak tabii sen nasıl kullanmak istersen

Üye
3 HİZMET YILI

Merhaba. Oldukça gereksiz olan, hayatınızdan sadece 3-5 saniyenin boşa gitmesini önleyecek bu işlemi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Kısaca, indirdiğimiz Loader'i basit şekilde bir exe dosyasına çevireceğiz.

1-) Öncelikle Siteden indirdiğiniz (Ya da
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Tıklayarak indirme sayfasına gidebilirsiniz.) MemoryHackers Loader'ini " mh " şifresini girerek herhangi bir yere çıkartıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 87237

2-) Masaüstüne çıkarttığınız MemoryHackers Uygulamasına sağ tıklayıp " Arşive Ekle " yazan seçeneği seçiyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 87239

3-) Karşınıza çıkan pencerede sağ taraftaki " SFX Arşivi oluştur " seçeneğini işaretleyip yukarıdan "Gelişmiş" sekmesine geçiyoruz. Gelişmiş sekmesinde yine sağ taraftan "SFX Seçenekleri" yazan butona tıklıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 87240Ekli dosyayı görüntüle 87241

4-) Karşınıza direkt "Ayıklanacak yol" kısmı açılacaktır. Buradaki boşluğa " %userprofile%\desktop " yazıyoruz. Sonrasında yukarıdan "Kurulum" sekmesine geçiyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 87243

5-) Kurulum sekmesindeki "Ayıklama sonrasında çalıştır" Kutucuğuna " %userprofile%\desktop\bfobbll.exe " yazıyoruz.
Sonrasında Yukarıdan "Modlar" sekmesine geçiş yapıyoruz.

(Dikkat ! " bfobbll.exe " rardan çıkarttığımız MemoryHackers Uygulamasının ismi. Güncelleme geldiğinde orijinal rar içerisindeki dosyanın ismi değişir ise değişen isim, yani yeni isim ne ise onu yazmanız gerekli.
Diyelim ki güncellenen MemoryHackers Loader'inin rardan çıkarttığımızda ismi oo2sdf
bu sefer "Ayıklama sonrasında çalıştır" kutucuğuna " %userprofile%\desktop\bfobbll.exe " yerine " %userprofile%\desktop\oo2sdf.exe " yazmalısınız.)

Ekli dosyayı görüntüle 87245

6-) Modlar kısmına geldiğinizde en alttaki "Sessiz Mod" Kısmından "Tümünü Gizle" seçeneğini işaretleyin
Ardından "Tamam" ya da "OK" diyerek "Gelişmiş SFX Seçenekleri" penceresini kapatın.

Ekli dosyayı görüntüle 87246

7-) Karşımızdaki Pencereyi "OK" Ya da "TAMAM"a tıklayıp kapatıyoruz.
Winrar penceresi kapandığında bilgisayarınızın masaüstünde "bfobbll.sfx" ismindeki dosya oluşacak.

Veee mutlu son. Artık MemoryHackers Loaderini her seferinde rardan çıkartmanıza gerek yok. Oluşturduğunuz SFX Dosyasına çift tıklamanız Loaderin çalışması için yeterli.

Ekli dosyayı görüntüle 87247
çok sağolun hocam bu durum sıkıntı yaratıyodu

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
baya güzel olmuş ustam işlem sonucu vay anasını diyip şaşırdım tepki olarak eline sağlık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...