Çok uzun süredir bu şekilde kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım.Virüs programı için değil riot için demiştim
Aslında çok basit ve kısa bir işlem. Her adımı fotoğraflayıp paylaştığım için uzun gibi görünüyor.Eyvallah kanka ama biraz çok uzun yol olmuş
Paylaşılan işlem mecburi değil zaten, sadece kullanmak isteyenler için bir bilgilendirme.ben hala rardan çıkartıyorum
Rica ederim.eyvallah hocam her seferinde rardan çıkarıyordum
Bu işlemden sonra şifre ile uğraşmak gerekmiyor zaten tek amacı bu bu yüzden başlarken oldukça gereksiz diye başladımYol uzun gibi görünüyor ama basitmiş, elinize sağlık hocam bende 7-zip kullanıyorum direk windows dosya gezgini olarak açıyor 1 defa şifreyi yazmak yetiyor sonraki her load etme aşamasında şifre sormuyor, ama pcyi yeniden başlatınca bir kere daha şifre yazmak gerekiyor.
Hocam şifresiz olunca virüs programına takılıyor sırf bu yüzden virüs programını kapattım editli windows yükledim, yoksa her defasında tekrardan loaderi tekrardan indirmem gerekiyor.Bu işlemden sonra şifre ile uğraşmak gerekmiyor zaten tek amacı bu bu yüzden başlarken oldukça gereksiz diye başladım![]()
Windows defender sorun çıkartıyorsa dışlamalar’a eklersen C diskini silinmez.Hocam şifresiz olunca virüs programına takılıyor sırf bu yüzden virüs programını kapattım editli windows yükledim, yoksa her defasında tekrardan loaderi tekrardan indirmem gerekiyor.
Rica ederim.3/5 saniye diye bakmıcan sürekli tekrardan çıkartmak bıktırıyordu beni cok iyi konu tebrk ederim
Yok hocam bu saatten sonra defender ile uğraşamam vallahi dosyalarım yedekli bir şey olursa çakarım formatı. Loaderi dışlamaya eklesem bile defender illaki başımıza dert çıkartıyor konu dışı yazmayım defenderin sıkıntılarını biliyorsunuzdur yine de dışlama konusunda ki öneriniz için teşekkür ederimWindows defender sorun çıkartıyorsa dışlamalar’a eklersen C diskini silinmez.
çok sağolun hocam bu durum sıkıntı yaratıyodu
Merhaba. Oldukça gereksiz olan, hayatınızdan sadece 3-5 saniyenin boşa gitmesini önleyecek bu işlemi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
Kısaca, indirdiğimiz Loader'i basit şekilde bir exe dosyasına çevireceğiz.
1-) Öncelikle Siteden indirdiğiniz (Ya daBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapTıklayarak indirme sayfasına gidebilirsiniz.) MemoryHackers Loader'ini " mh " şifresini girerek herhangi bir yere çıkartıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 87237
2-) Masaüstüne çıkarttığınız MemoryHackers Uygulamasına sağ tıklayıp " Arşive Ekle " yazan seçeneği seçiyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 87239
3-) Karşınıza çıkan pencerede sağ taraftaki " SFX Arşivi oluştur " seçeneğini işaretleyip yukarıdan "Gelişmiş" sekmesine geçiyoruz. Gelişmiş sekmesinde yine sağ taraftan "SFX Seçenekleri" yazan butona tıklıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 87240Ekli dosyayı görüntüle 87241
4-) Karşınıza direkt "Ayıklanacak yol" kısmı açılacaktır. Buradaki boşluğa " %userprofile%\desktop " yazıyoruz. Sonrasında yukarıdan "Kurulum" sekmesine geçiyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 87243
5-) Kurulum sekmesindeki "Ayıklama sonrasında çalıştır" Kutucuğuna " %userprofile%\desktop\bfobbll.exe " yazıyoruz.
Sonrasında Yukarıdan "Modlar" sekmesine geçiş yapıyoruz.
(Dikkat ! " bfobbll.exe " rardan çıkarttığımız MemoryHackers Uygulamasının ismi. Güncelleme geldiğinde orijinal rar içerisindeki dosyanın ismi değişir ise değişen isim, yani yeni isim ne ise onu yazmanız gerekli.
Diyelim ki güncellenen MemoryHackers Loader'inin rardan çıkarttığımızda ismi oo2sdf
bu sefer "Ayıklama sonrasında çalıştır" kutucuğuna " %userprofile%\desktop\bfobbll.exe " yerine " %userprofile%\desktop\oo2sdf.exe " yazmalısınız.)
Ekli dosyayı görüntüle 87245
6-) Modlar kısmına geldiğinizde en alttaki "Sessiz Mod" Kısmından "Tümünü Gizle" seçeneğini işaretleyin
Ardından "Tamam" ya da "OK" diyerek "Gelişmiş SFX Seçenekleri" penceresini kapatın.
Ekli dosyayı görüntüle 87246
7-) Karşımızdaki Pencereyi "OK" Ya da "TAMAM"a tıklayıp kapatıyoruz.
Winrar penceresi kapandığında bilgisayarınızın masaüstünde "bfobbll.sfx" ismindeki dosya oluşacak.
Veee mutlu son. Artık MemoryHackers Loaderini her seferinde rardan çıkartmanıza gerek yok. Oluşturduğunuz SFX Dosyasına çift tıklamanız Loaderin çalışması için yeterli.
Ekli dosyayı görüntüle 87247