28 Ocak 2016 #1 MyLighTR M Dünyanın başkenti Malatyadır Onaylı Üye Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 58 Tepki puanı 0 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Abi nolursunuz memory mezarlığına bakın... . Üyeler orda ALLAH rızası için diyor ve kimse bakmıyor lüften dikkat. :
Abi nolursunuz memory mezarlığına bakın... . Üyeler orda ALLAH rızası için diyor ve kimse bakmıyor lüften dikkat. :
28 Ocak 2016 #2 hileliadam61 H Üye Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 30 Tepki puanı 0 Yaş 26 10 HİZMET YILI Hilede login diyorum time/event kısmında Your Hardware id was banned fuck of bitches hatası alıyorum kardesim bi ilgilenirsen sevinirim
Hilede login diyorum time/event kısmında Your Hardware id was banned fuck of bitches hatası alıyorum kardesim bi ilgilenirsen sevinirim
28 Ocak 2016 Moderatör #3 LeftSpace aka panic.rs Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 3,379 Çözümler 50 Tepki puanı 13,156 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI Cvp: Memory Mezarlığı "' HWİD Ban yedigin için olabilirmi hwid banlar kaldırılmıyacak devam etme hesabını banlamayalım.
Cvp: Memory Mezarlığı "' HWİD Ban yedigin için olabilirmi hwid banlar kaldırılmıyacak devam etme hesabını banlamayalım.
28 Ocak 2016 Konuyu başlatan #4 MyLighTR M Dünyanın başkenti Malatyadır Onaylı Üye Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 58 Tepki puanı 0 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Cvp: Memory Mezarlığı "' LeftSpace' Alıntı: HWİD Ban yedigin için olabilirmi hwid banlar kaldırılmıyacak devam etme hesabını banlamayalım. Genişletmek için tıklayın ... hocam bunun ban yedim dediği konuda aynı dediğin şekilde yazdım. Bu arada ben burası eğlence sohbet lobisi oldugu için durmaadan aralıklarla konu yazıyorum bir sıkıntı olurmu ??
Cvp: Memory Mezarlığı "' LeftSpace' Alıntı: HWİD Ban yedigin için olabilirmi hwid banlar kaldırılmıyacak devam etme hesabını banlamayalım. Genişletmek için tıklayın ... hocam bunun ban yedim dediği konuda aynı dediğin şekilde yazdım. Bu arada ben burası eğlence sohbet lobisi oldugu için durmaadan aralıklarla konu yazıyorum bir sıkıntı olurmu ??
28 Ocak 2016 Moderatör #5 CauSXOXO We Love TESLA ⚡️ Kurucu Katılım 13 Eyl 2015 Mesajlar 1,301 Çözümler 16 Tepki puanı 4,569 Ödüller 16 Yaş 95 10 HİZMET YILI Cvp: RE: Memory Mezarlığı "' hileliadam61' Alıntı: Hilede login diyorum time/event kısmında Your Hardware id was banned fuck of bitches hatası alıyorum kardesim bi ilgilenirsen sevinirim Genişletmek için tıklayın ... youtube kanalında video paylasmıstın id şifre verdiğin için hwid ban attık
Cvp: RE: Memory Mezarlığı "' hileliadam61' Alıntı: Hilede login diyorum time/event kısmında Your Hardware id was banned fuck of bitches hatası alıyorum kardesim bi ilgilenirsen sevinirim Genişletmek için tıklayın ... youtube kanalında video paylasmıstın id şifre verdiğin için hwid ban attık