memory ui loader için trojen uyarısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Banlanmak istemiyorum sadece soruyorum windows defender neden böyle bir uyarı veriyor

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    7.1 KB · Görüntüleme: 2
in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kodlama şekli haliyle hile üzerine olduğu için ve hile illegal bir şey olduğu için defenderin böyle görmesi gayet normal. Virüs yok rahatça kullanabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kodlama şekli haliyle hile üzerine olduğu için ve hile illegal bir şey olduğu için defenderin böyle görmesi gayet normal. Virüs yok rahatça kullanabilirsin.
Hileyi temizleyince bilgisayarım hızlanıyor tekrar yükleyince yavaşlıyor tuhaf olan hileyi açmasamda bilgisayarın yavaşlaması bu yüzden şüpheleniyorum

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hileyi temizleyince bilgisayarım hızlanıyor tekrar yükleyince yavaşlıyor tuhaf olan hileyi açmasamda bilgisayarın yavaşlaması bu yüzden şüpheleniyorum
Nasıl yavaşladığını biraz detaylı bahseder misin?
Ayrıca temizledikten sonra hızlanıyor ve tekrar indirdiğinizde nasıl yavaşlıyor? Üstelik başlatmamışsınız bile. Exe'i çalıştırmadan bilgisayara virüs yükleyemezsiniz. İlla kendi elinizle bir şeyi farketmeden çalıştırmanız gerekmektedir. Hem zaten virüs o exeye bağlı olmayıp sistemin gizemli kuytu köşesinde bir dosyanın içine kurulmuş bile olabilir. Fakat dediğim gibi loader'da virüs bulunmamaktadır.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI

Ayrıca temizledikten sonra hızlanıyor ve tekrar indirdiğinizde nasıl yavaşlıyor? Üstelik başlatmamışsınız bile. Exe'i çalıştırmadan bilgisayara virüs yükleyemezsiniz. İlla kendi elinizle bir şeyi farketmeden çalıştırmanız gerekmektedir. Hem zaten virüs o exeye bağlı olmayıp sistemin gizemli kuytu köşesinde bir dosyanın içine kurulmuş bile olabilir. Fakat dediğim gibi loader'da virüs bulunmamaktadır.
Demeye çalıştığım şey hileyi hiç açmadığım değil hileyi kullandıktan sonra haliyle kapatıyorum ama yavaşlıyor ben hilede virüs var demiyorum sadece şüphelendim için soruyorum. Aklıma gelen tüm anti-virüs programlarıyla bilgisayarımı taradım bazıları hileye virüs demiyor bazıları diyor ama hileyi silince bilgisayarım kasmayı bırakıyor

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Çalıştırdığınız exenin bir önbelleği bulunmakta haliyle siz bu exenin önbelleği ortadan kalkıyor. Loader tek başına 10'dan fazla hile destekliyor. Bilgisayarınız iyi değilse haliyle performansta düşüklük gösterebiliyor özellikle disk kullanım seviyesinde.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI

yavaşlamadan kastım şu oyunlarda daha az fps alıyorum (hileyi kullandığım oyunlar hariç), mause sürekli takılıyor video izlerken sesler donuyor bunun gibi şeyler işte
Çalıştırdığınız exenin bir önbelleği bulunmakta haliyle siz bu exenin önbelleği ortadan kalkıyor. Loader tek başına 10'dan fazla hile destekliyor. Bilgisayarınız iyi değilse haliyle performansta düşüklük gösterebiliyor özellikle disk kullanım seviyesinde.
hileyi kullanmadan önce rdr2 de kasmıyordu artık kasıyor donanımım iyi

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sizin için bir sorun teşkil etmiyor ise hile ile işiniz bittiğinde exe'i silebilirsiniz. Bu tamamen sizin isteğinize kalmış bir şey.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ESET anti virüs yüklü programda aktif hileleri kullanıyorum loader i falan sorunsuz kullanıyorum trojen yok yazilimdan dolayı hata alıyorsundur belki . Gereksiz yorum olduğunu düşünüyorsaniz kaldıra bilirim yorumu

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Yardımın için teşekkür ederim iyi forumlar

Birşey daha merak ettim acaba hilenin virüs olmadığından nasıl bu kadar eminsiniz
Eski bir coder olarak şunu söyleyebilirim ki hilenin kaynağında her hangi bir trojene rastlamadım. Daha önce de virüs diye konu açılmıştı bizzat kendim kaynak kodlarını inceledim ve hiç bir trojene rastlamadım.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kaç senedir kullanıyorum defender hemen herşeye trojan diyor crackli oyunlara vs eğlenmene bak .

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Eski bir coder olarak şunu söyleyebilirim ki hilenin kaynağında her hangi bir trojene rastlamadım. Daha önce de virüs diye konu açılmıştı bizzat kendim kaynak kodlarını inceledim ve hiç bir trojene rastlamadım.
inceledigin kaynak kodlarını paylaşma şansın varmı ?

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
c++ veya qt olan bir programın kaynak kodlarına nerden baktın merak ettim açıkçası :D
Zaten bende pek hatırlamıyorum, bir arkadaşımdan yardım alarak incelemiştim zamanında kötü bilgisayarım vardı virüs diyip duruyodu bende yardım istemiştim.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Kaspersky free kullanabilirsin ücretsiz ve her yıl yenileniyor ! hileyi yükleyince pc nin yavaşlama sebebi antivirus programın. eğer antivirüsu devre dışı bırakırsan yavaşlamaz. hile de virüs algılamasının sebebi hilelerin sertifika izni olmadığı için trojen olarak algılanıyor gayet normal bir durumdur iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...