Çözüldü Memory UI Using local version of cheat hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çözüm
forumda @zuzi çözümü paylaşmış ondan aldım

1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. ve deneyin olmazsa aşagıda ki yazıyı okuyun

Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10...
Griffin Premium
Ödüller
9
7 HİZMET YILI

1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2.1-

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. ve deneyin olmazsa aşagıda ki yazıyı okuyun

Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.

Çözüm
Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
bu hatayı bendede her injectlemeye çalıştığımda veriyor ama sayfaya f5 attıp birdaha load dediğimde sürekli düzeliyor. cmd açıkken siteye f5 atıp bidaha load yaptınız mı?

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI

2.1-

2.2-

Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.
işe yarar yazan arkadasin emegine saglik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...