MemoryHackers Dauntless için hile yapabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlarım Abilerim Ablalarım :)

Konumuza Gelirsek Ben bu oyunda bir hile yapılmasını istiyorum yani epic gameste olan bir oyun zevkli hoş bu konu hakkında yetkililer görürse ve cevaplarsa çok sevinirim gerçekten bu oyunun hilesi var ise veya yapabilme şansları var ise çok iyi olur baktım araştırdım fakat malesef 1 sene öncesinden kalma hile var 1 adet başkada hile bulamadım ki o da fixlenmiş bir hile :) MemoryHack'in bunu başarabileceğinide biliyorum ve buraya şöyle ufak bir oyun bırakıyorum :) Artık Gerisi Yetkili Kişiler Ve MemoryHackers'e Kalmıştır Lütfen Cevap Ve Görüşlerinizi Bekliyorum :)

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Çok kişi istese olabilir ama sadece 1 kişinin istemesiyle yöneticiler yapmaz bence.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aktif bir kitlesi yoksa yapılması zor yani bir topluluk yoksa işin içerisinde muhtemelen yapılmaz

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu adamların hangi oyun olursa olsun yapamayacağı hile yok emin ol isterlerse yaparlar :)

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bu adamların hangi oyun olursa olsun yapamayacağı hile yok emin ol isterlerse yaparlar :)
Onu biliyorum zaten dostum ben sadece rica ediyorum zaten farkındaysan yapamaz demiyorum :)
ne tarz bı oyun MMO tarzımı yoksa degilmi
Mmo evet gensin ımpact biliyorsan onun gibi fakat ful online
Aktif bir kitlesi yoksa yapılması zor yani bir topluluk yoksa işin içerisinde muhtemelen yapılmaz
Aktif kitlesi var aslında ama siz ilk defa duyduğunuz için belki kitlesi az diye düşünmüş olabilirsiniz

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Dauntless için hile yapılmaz diye düşünüyorum, kaldı ki hile çok gerektirmeyen bir oyun.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
hit olması lazım oyunun başka forumlarda da yapılması lazım ki hit olduğu az çok anlaşılsın piyasada başka hileler varsa yapılabilir !

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
güzel oyunmuş intarnetten araştırdım hilesi olsa sarar :D

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Öneriniz için teşekkürler. O oyun için hile yapılır mı yapılmaz mı bilemiyorum eğer bir gelişme olursa sizlere gereken bilgilendirme yapılır. Topic locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...