Uzman Üye
Rsthost v2 indir ortadaki düğmeye basevet bende çok fazla host hatası almaya başladım saniye başı atıyor siteden
"Uzun lafın kısası, bazı yararsız ve kullanıcılarına virüs atarak sistemlerini tehlikeye sokan leş kargası Türk sitelerini artık engelliyoruz arkadaşlar."hocam naptınız allah aşkına gizli dosyalarımı göremiyorum
Zaten kendi milletine zarar veren insandan hayır beklemeyin milletini koruması gerekirken saldıran onun ki bunun ki kişiliksiz insanlardır onlar. Memoryhackers adamdır"Uzun lafın kısası, bazı yararsız ve kullanıcılarına virüs atarak sistemlerini tehlikeye sokan leş kargası Türk sitelerini artık engelliyoruz arkadaşlar."
Gizli dosyaları gösteri aktif ettiğine emin misin?
Desteğin için teşekkürler ederiz de "Zaten kendi milletine zarar veren insandan hayır beklemeyin milletini koruması gerekirken saldıran onun ki bunun ki kişiliksiz insanlardır onlar. " şimdi bu dediğin ne alaka onu pek anlayamadım. Üstte arkadaşın problemini çözecektik.Zaten kendi milletine zarar veren insandan hayır beklemeyin milletini koruması gerekirken saldıran onun ki bunun ki kişiliksiz insanlardır onlar. Memoryhackers adamdır
Senin söylediğin söze destek amaçlı söylemiştimDesteğin için teşekkürler ederiz de "Zaten kendi milletine zarar veren insandan hayır beklemeyin milletini koruması gerekirken saldıran onun ki bunun ki kişiliksiz insanlardır onlar. " şimdi bu dediğin ne alaka onu pek anlayamadım. Üstte arkadaşın problemini çözecektik.
Gizli dosyalarını göremiyorsan bir tane klasör aç en üstte görünüme tıkla daha sonra gizli klasörleri göstere tıklahocam naptınız allah aşkına gizli dosyalarımı göremiyorum
Kayıtlı link bile olsa host yemişşen girmez çünki sitenin www.memoryhacker.org(com) siteyle ilgili ne varsa yazmış adamlar ben bi ara yemiştim hostHelal olsun. Ben bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Burası güvenli buna eminiz artık.
Yönlendirme olmadı bende hiç. Doğrudan kayıtlı link ile giriyorum, belki ondandır.
S.a Admin size bir şey sölemek istiyorum önemli ve acil özelden yazarmsınız ??Loaderimizde gerekli adımları zaten atmaya başladık. Merak etmeyin, yanlışlıkla da olsa o tür zararlı sitelere giremeyeceksiniz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?