Duyuru MemoryHackers Hosts Bilgilendirmesi - [Hosts File Announcement]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bende diyorum arkadaşlar niye farklı sayfalara gidiyor :) çerez silince düzeliyor bilginize. Güzel bir açıklama olmuş elinize sağlık.

МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Çok iyi yapmışsınız hocam.

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Cidden çok güzel bir açıklama yapmışsınız, okurken bilmeyen bir kişi olarak her şeyi anladım. 2 yıla aşkın mh üyesi olarak arkanızdayım.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
abi tek merak ettiğim var siz niye onlara bi saldırı düzenlemiyorsunuz

girmeden önce host u sıfırlıyorum herseferinde ben
"abi tek merak ettiğim var siz niye onlara bi saldırı düzenlemiyorsunuz" Kurucumuz @nader11ndeu yeterince açıklayıcı cevaplamış. Bana cevap vermek düşmez konuyu tekrar okursan anlayacağını düşünüyorum.
"girmeden önce host u sıfırlıyorum herseferinde ben" Virüs yayan sitelerde takılmaya gerek yok. Gene de tercih size kalmış.
Bende diyorum arkadaşlar niye farklı sayfalara gidiyor :) çerez silince düzeliyor bilginize. Güzel bir açıklama olmuş elinize sağlık.
Rsthost v2 indirip ortadaki düğmeye basmakta yeterlidir.

Prometheus
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
İyi bir karar, benim arkadaşım giremiyordu elinize sağlık.

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Olaya gel haberim bile yok :D Sorun yaşamadığım için haberim olmadı sanırım. Elinize sağlık bu sadece sanal ortamda değil realde de böyledir burası Türkiye :) bu arada yeni online çerçevesi harika olmuş

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
burada aktif olmayan hile için başka sitelere yönelmiştim ve bu siteye giriş yapamıyordum. üstelik o sitelerden tam anlamıyla verim alamadım, araştırmalarım sonucunda tekrardan siteye giriş yapmaya başlayabildim. güvenli ve kolay erişimler burada teşekkürler

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
2 hafta önce LoL güncellemeden sonra script fix. LoL hile ihtiyaç olduğu için başka loader indirip açtım. Daha sonra csgo hile açmak için Memoryhackers girince başka yönlendiriyor. Galiba host sorunu düşündüm. Hosts reset atarak sorunu çözüldüm
Evet duydum onlar emek hırsız yapıyor.

Üye
7 HİZMET YILI
Sanal alemin ergenliği de böyle oluyor demek. Sabrınıza da hayran kaldım hayırlısı...

Heey
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
4 senedir bu platformu kullanıyorum ilk wolftü hileysiyle başlamıştım hiçbir kusurunu görmedim bu siteden indirdiğim hiçbirşeydende virüs kapmadı pcim ellerinize sağlık mh ekibi işinizde çok iyisiniz.

Üye
7 HİZMET YILI
abi valla iyi demişsin bakıyorum gerçekten şöyle piyasaya en iyisiniz , gönlünüz rahat olsun herşeyi sonuna kadar en helalinden hak ediyorsunuz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...