loaderi açtım ama host gelmedi bir hileyi loadlamam mı ? lazım yada loaderi bir daha mı indirmem lazım acaba !
loaderi açtım ama host gelmedi bir hileyi loadlamam mı ? lazım yada loaderi bir daha mı indirmem lazım acaba !
oldu tamam update yapmıyordu loader şimdi çalıştı host dosya konumu netde acaba system 32 / driver / etc nin içinde host olurdu eskiden şimdi yok göremedim acabaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburadan tekrar indir loaderi
Bu arkadaşlar boylarından büyük işlere kalkışıyor, yazık oldu.bişey anlamadım abi bu adamlar kullancımı çekmeye çalışıyorlar şimdi yani
only site i use memoryhackers bcuz is safe i find many sites give free hack but i dont trust them my pc so safe i sue shadow defnder and firewall anyting try to conect to my pc show to me i can block him or allow himTR:
Ek olarak bu arkadaşlar açtığınız o loader ile sizden izin dahi istemeden arka planda windows defenderınızı kapatıyor.
En:
In addition, these kind of Turkish trash websites are closing your windows defender on background even without your permission.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap