Problemim çözüldü çok teşekkür ederim MemoryHackers ailesi adınaŞimdi tekrardan deneyin, problemin çözülmüş olması lazım.
I used this cheat, what do I do to make MH work back on my PC?TR:
Ek olarak bu arkadaşlar açtığınız o loader ile sizden izin dahi istemeden arka planda windows defenderınızı kapatıyor.
En:
In addition, these kind of Turkish trash websites are closing your windows defender on background even without your permission.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu host dosyasını indirdikten sonra ne yapıcaz, içinde exe cmd dosyaları var yatdımcı olurmusunYönettiğim İnstagram Hesabı Olan MemoryHackersNT hesabına günlük sabit olarak en az 15 kişi aynı şekilde siteye giremiyoruz başka siteye gidiyor diye mesajlar geliyor bende bunaldım artık bir dur demenin zamanı geldi bence
Host Yiyen Arkadaşlarınız varsa bu Dosyayı atın :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap)
düzeltmez bunlar kanka adamlar yukarıdaki memoryhackers yazı stilinin aynısını yapıp yazını aynısını kendi adlarına uyarlayarak çalmışlar ulan üstelik kar işaretine kadar da kopyalanmazCevabı güzel vermişsiniz hocam, çok da yerinde bir karar olmuş. Arkadaşlar umarım kime karşı geldiklerinin farkına varıp hatalarını düzeltirler.
Merhaba bahsettiğiniz forumu bende uzun zamanadır kullanıyorum vu virüs kapatma ayarı loader çıktığından beri mevcut ve ayarlardan kapatılabiliyor ayrıca @nader11ndeu dediği hiç bir olaya rastlamadağım 2 siteyede oldukca güveniyorum atışmayı bırakıp beraber çalışsanız daha iyi olur.TR:
Ek olarak bu arkadaşlar açtığınız o loader ile sizden izin dahi istemeden arka planda windows defenderınızı kapatıyor.
En:
In addition, these kind of Turkish trash websites are closing your windows defender on background even without your permission.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap